Heroj Rivera otkrio, seli se u Mančester?

Autor: Nikola Miloradović
subota 05.01.2019.
20:01
Izvor: Sportske.net

Momak koji nas je sve ponovo podsetio kakav je fudbaler mogao bi konačno da dobije pravu priliku.

Beta/AP Photo/Pablo Stefanec
Beta/AP Photo/Pablo Stefanec

Povezane vesti

Huan Fernando Kintero ima 25 godina i dva sjajna Mundijala iza sebe.

Najpre je 2014. godine ubeležio važan gol u pobedi "Kafeterosa" nad Obalom Slonovače, svoj debitantski za nacionalni tim, da bi četiri godine kasnije upisao nekoliko ključnih asistencija, ali i drugi najlepši pogodak čitavog turnira.

Ipak u periodu između dva Mundijala, nije sve išlo kako se očekivalo, u Portu je odigrao 30 utakmica u svim takmičenjima, pa je bio na pozajmici u Renu, gde se takođe nije naigrao, usledila je pozajmica u Independijente Medeljin, gde je ponovo pokazao kakav je igrač sa 13 golova na 25 nastupa, da bi se 2017. godine preselio u River.

U nedavno odigranom finalu Kopa Libertadores protiv velikog rivala Boke Juniors, Kintero je postigao odlučujući pogodak u produžetku, kasnije je Piti Martinez samo otklonio dileme.



Bio je to sjajan pogodak levonogog veziste, kojeg su na početku karijere poredili sa Lionelom Mesijem.

Ima još vremena za njega, a izgleda da su njegove dobre partije u dresu Rivera zapale za oko treneru Mančester sitija Pepu Gvardioli, što je potvrdio i Kintero.

"Moji predstavnici su se našli sa ljudima iz Mančester sitija, veoma sam ponosan što su zainteresovani za mene", rekao je Kintero.

On je još uvek pod ugovorom sa Portom, ali je na pozajmici u Riveru, a istakao je i da mora da dobije dobar razlog kako bi se vratio na "Stari kontinent".

"U Evropu ću se vratiti samo sa dobrim razlozima, nije to samo stvar finansija", izjavio je Kolumbijac.

Videćemo da li bi Pep Gvardiola mogao da ga ubedi da mu se pridruži, Porto bez sumnje neće praviti problem, jer su "Zmajevi" propustili svoju priliku sa sjajnim Huanom Kinterom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke