Heroj Londona, Mitar terorisao "žestoke momke" Brajtona, dva kluba priželjkuje ispadanje Fulama, pretpostavljate zbog čega?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 30.01.2019.
09:41
Izvor: Sportske.net

Srbin ratnički duh preneo na ekipu, rasturio štopere Brajtona koji su najbolji deo tima, ako Fulam ispadne, dva kluba najavila napad na Mitrovića?

John Walton/PA via A
John Walton/PA via A

Povezane vesti

Ostrvo bruji o Aleksandru Mitroviću, postigao je devet golova u sezoni, drži Fulam iznad vode, mediji komentarišu da je svoj borbeni duh preneo na tim.

"Živi smo", ukliknuo je Ranijeri nakon meča.

Srbin je inače u Njukaslu dao devet golova za celu sezonu, sada je izjednačio taj rezultat, a do kraja šampionata, ostalo je još 14 mečeva.

"Kotadžeri" su i dalje u zoni ispadanja, pet bodova ispod crte, imaju i utakmicu više, opstanak je i dalje teška misija, ali gledaju u Mitrovića.

"Nismo videli da je neko ove sezone tako maltretirao štopere Brajtona kao Mitrović", navode engleski mediji, do ovog meča su "Galebovi" primili 32 gola, manje recimo od Evertona, Junajteda i Arsenala i upravo im je čvrsta odbrana donela mesto u sredini tabele.



"Čudovište, u drugom poluvremenu je rasturio Dafija i Danka, jednostavno nisu imali rešenje, ljudi koji su poznati kao sjajni u duelu su bili bez šanse protiv Fulamovog vođe napada", piše u jednom izveštaju.

Mitrović je jasno proglašen za igrača meča, a bilo je i nekoliko komentara koji ukazuju na to da klubovi PL već gledaju ka Fulamu, ako ispadnu iz lige. U tom slučaju probali bi sve da dovedu Srbina, pominju se Vest Hem, pre svih, ali i Everton kao klubovi koji bi mogli da profitiraju na Fulamovom ispadanju.

Ipak, ostaje nada, tim iz Londona će se boriti do samog kraja, sa Mitrovićem u ovakvoj formi sve je moguće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 30.01.2019
15:17

Fulam je glavni kandidat za ispadanje i 1 pobeda to nece promeniti

avatar
Red blood
Wednesday, 30.01.2019
15:04

Mislim da je Mitrovic u win-win situaciji.
Nema zime za njega,sve i da Fulam ispadne.
Mozda sam subjektivan,ali ubedjen sam,da je Jokanovic ostao,u ovom momentu bi Fulam bio iznad crte.

avatar
Strah
Wednesday, 30.01.2019
11:19

10 golova je postigao

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 30.01.2019
10:44

* priželjkuju