Helena rekla "da", Ibrahimović prelomio!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 03.11.2018.
09:53
Izvor: Sportske.net

Šansa je sada više nego realna, sledi povratak u Evropu!

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Izgleda da se stvari odvijaju brzo, Zlatan Ibrahimović je blizu povratka u Evropu.

Naime, on je već razgovarao sa porodicom, supruga Helena se saglasila, njena želja je da se vrati u Milano.

Pre par meseci je čitava priča počela, Leonardo i Ibra su razgovarali, poslali nekoliko poruka, a onda prepustili Rajoli ostalo. Galaksi nije u plej ofu, Ibrahimoviću se ne sviđa u Americi, on smatra da bi mogao da odigra još sezonu i po i da se povuče u crveno-crnom dresu.

Kada se posmatraju primanja, plus sponzorski ugovori, on bi pristao na platu od oko 4 miliona evra po sezoni, što Milan sebi može da priušti, oslobodili su se stega finansijskog fer pleja i sada kreću u realizaciju, žele da naprave ozbiljan tim u januaru koji će garantovati povratak u Ligu šampiona.

Ibra je samo jedno od pojačanja, planiraju za svaku liniju tima novog igrača, kako piše "Gazeta delo Sport" optimizam je veliki, postoje solidne šanse da Ibrahimovića ponovo gledamo u Seriji A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
7LS-A.C.M
Saturday, 03.11.2018
16:56

Realno gledano, ovo moze biti samo plus za Mialan. Ali bitno je izdrzati do januara a onad nam dolaze 3 sigurna top pojacanja..Paket,Kaldra i Konti ovu dvojicu sam stavio kao pojacanja zato sto do sada nijesu igrali ali ako uhvate forumu to je to..Samo me cudi sto Leonardo ne dovede jos kojeg vezistu ali mislim da se to ostavlja ako se izbori LS a onad se zna njegova lista prvenstveno Rabio zatim Barela i Ramzi na kraju..Dok sad jedino ima prostora da dodje Paredes..Uglavno ako izborimo Ls ocekujem dvojicu top vezista..

avatar
Saturday, 03.11.2018
13:12

Smorii se u LA koji je tesko smece od grada.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Saturday, 03.11.2018
11:04

CETIRI miliona?! On u Galaksiju prima milion i po DOLARA godisnje. Svasta.