Hari Kejn bira, LŠ mu nije prioritet?

Autor: Stefan Matić
petak 13.03.2020.
23:47
Izvor: Sportske.net

Kapiten imao sezonu za zaborav.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

"Devetka" Totenhema se polako oporavlja, definitivno ćemo ga videti kada se Premijer liga vrati na terene. Prvi datum za nastavak takmičenja je 4. april, ali videćemo kako će se situacija razvijati.

Murinjovi "pevci" idu iz neuspeha u neuspeh. Tokom nedelje su preslišani od strane RB Lajpciga sa 3:0 što je značilo i bolnu eliminaciju iz Lige šampiona. Pre toga su eliminisani i iz FA kupa od strane Noriča, dok u PL-u Totenhemu zauzimaju poziciji broj osam tako da će imati dosta poteškoća da se vrate u elitu Evrope i naredne godine.

Kejn je ove sezone odigrao 25 utakmica sa učinkom od sedamnaest golova, sve više se postavlja pitanje da li je izostanak trofeja konačno napunilo čašu. Za kapitena Engleske i Totenhema je navodno zainteresovan Juventus, engleski mediji dodaju i interesovanja Mančester Junajteda i Mančester Sitija.

Aguero Silva De Hea Mancester Siti Junajted

Ni klubovi iz Mančestera nisu zasigurno u LŠ naredne sezone. "Đavoli" su na petom mesto, dosta toga će zavisiti i od toga da li će se kazna i suspenzije "građana" iz evropskih takmičenja održati posle žalbe Gvardiolinog tima.

Kejn ima 26 godina, videćemo da li je vreme da ode u klub sa kojim bi imao bolje šanse u jurnjavi za trofejom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke