Hamšik se vraća u Italiju, Napoli nije opcija!

Autor: Stefan Matić
subota 22.06.2019.
11:46
Izvor: Sportske.net

Slovački reprezentativac nije naročito zadovoljan u Kini.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Sredinom februara je rekorder Napolija napustio svoj voljeni klub, pojačao je kineski Dalian Jifang za sumu od 20 miliona evra. Iskusni Slovak je od tada zabeležio tek dva gola na dvanaest nastupa za tim iz kineske Super lige, maltene od same seobe u Aziju su krenule spekulacije da tridesetjednogodišnji veznjak sebe ne vidi tu.

Italijanska Republika spominje povratak u Italiju, ali ne u Napulj već u Rim. Predsednik "Vučice" Palota planira da za Hamšika ponudi Havijera Pastorea koji se od dolaska iz PSŽ-a muči sa minutažom u Rimu.

Problem je što Hamšik prima ogromnih devet miliona evra po sezoni u Kini, što je za mnoge klubove u Seriji A misaona imenica.

Kinezi su naime spremni da ponude da deo plate nastave da plaćaju, dok bi ostatak na sebe preuzeli Rimljani. Oba kluba bi dobila ono što žele, Kinezi bi se oslobodili nezadovoljnog igrača dok bi "Vučica" dobila iskusnog i kvalitetnog igrača na sredini terena.

Hamsik

Ostaje da se vidi kakva bi bila reakcija Napolitanaca, ipak je Marek za njih igrao dvanaest godina prestigavši Maradonu po broju golova, "Derbi Sunca" bi mogao dobiti sasvim novu dimenziju u narednoj godini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Sunday, 23.06.2019
09:34

Nema od ovoga nista.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 22.06.2019
17:26

Svi potrce ka kineskim parama i onda vrlo brzo vide da nije sve u tome i da je tamo nemoguce ili jako tesko ziveti. Pa tamo milionski gradovi nemaju nijedan nocni klub, sta bi tamo radio bilo ko od nas??