Haland "otkazao poslušnost" Red Bulu, on je svoje dogovorio u petak! Rajolina ucena?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 15.12.2019.
09:45
Izvor: Sportske.net

Izgleda da igrač ima samo jednu želju, ali postoji više faktora. Njegova bi, ipak, trebalo da bude poslednja...

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Gde će završiti Erling Haland?

To pitanje je na svačijim usnama u ovom trenutku, on nije igrao protiv Hartberga zbog lakše povrede, austrijsko prvenstvo je završeno, tačnije jesenji deo sezone, pa svi veruju da je odigrao poslednji meč za Salburg.

Klub teško može da ga zadrži, ovo je prilika da napune kasu, ali čini se da "stariji brat", kada su u pitanju ulaganja kompanije Red Bul, Lajpcig ima pravo preče kupovine. Julijan Nagelsman trener Bundesligaša kaže da je već razgovarao sa Halandom i da se nada da će ga trenirati na proleće, ali stvari nisu tako jednostavne.

Dva su razloga, u petak se Ole Gunar Solskjer pojavio u Austriji, pričao sa igračem koji je potvrdio ono što je ranije rekao njegov otac, želi u Mančester Junajted.

Haland je vrlo jasan, prihvata izazov, Junajted je spreman da plati 80 miliona evra (priča Bilda o klauzuli od 20 miliona nije tačna). I Salcburg bi to prihvatio, ali kako rekosmo, vlasnici bi da vide Halanda u Lajpcigu koji takođe finansiraju.

Drugi faktor je Rajola. Njemu je stalo do dobrih odnosa sa Junajtedom, ali sa druge strane, kao i u slučaju De Lihta, smatra da bi najbolje bilo da Haland ode u Juve, možda ostane kao pozajmljeni igrač u Salcburgu, a onda na leto stigne u Torino.

Međutim, igrač je već odbio Juventus kada je bio u Moldeu, prošlog leta, smatra da ne bi dobio lako šansu u napadu. Veruje se i da Rajola pušta priču o Juventusu, kako bi ucenio Junajted, da proda Pogbu, inače preti da će staviti rampu na transfer Halanda.

Ono što je sigurno je da će igrač odbiti Lajpcig, da hoće samo u Junajted, a njegova je poslednja. Sada je ipak sve stvar pregovora, a priča se da su "Đavoli" odustali od iskusnog Mandžukića da bi ostavili mesto za jednog od najtalentovanijih napadača u Evropi.

Solskjer je govorio uopšteno o prelaznom roku pred današnji meč sa Evertonom i rekao da su potrebna pojačanja, da ima manjak od dva ili tri igrača, ali da želi fudbalere koji odmah mogu da igraju. Dodao je, da ako ne nađe takve, nema problem da sačeka leto...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Sunday, 15.12.2019
18:25

Toliko od tome da je BVB dogovorila njegov potpis i da igraci ne zele u MU. Moze on gurati njegov transfer u Juve koliko hoce ali kad igrac nece tamo, dzaba mu.

avatar
Bendz@min
Sunday, 15.12.2019
14:19

Da ode u klub gdje je igrao igrac Koji ie njegovom ocu krvnicki unistio karijeru🤔🤔🤔

avatar
Opet Anonymous
Sunday, 15.12.2019
18:19

Pa i nije bas imao neku karijeru cim je igrao za tada ne poznati City, svi zele da igraju za Man ali onaj pravi

avatar
The Red Army
Sunday, 15.12.2019
22:22

Pa i njegov otac nije bio nevinasce, on je pre toga povredio kina na solidan period van terena, 3,4 meseca ako se dobro secam, i svi znamo da je kin budaletina i vratio mu, i to su odigrali 3,4 utakmice medjusobno pa mu je tek u cetvrtoj ili petoj uradio maj geri, pamtio ko kuce 😂

avatar
pepyslav
Sunday, 15.12.2019
13:09

Ako uspeju da dovedu Eriksena jos u januaru, mislim da im ne bi bio nikakav problem da puste Pogbu...jos ako za njega izvuku i nekog veznog poput Kroosa...

avatar
moloh
Sunday, 15.12.2019
12:19

Ne razumem ovu recenicu:" ili ce Rajola staviti rampu na njegov prelazak u Utd". Da li je moguce da postoji klauzula gde se menadzer pita poslednji gde ce igrac preci... Ovaj fudbal je otisao dodjavola kad su se ukljucili ovi lesinari(menadzeri) zar nije bolje pregovarati sa ocem ili dedom. Naravno ako nisi otac A. Zivkovica.

avatar
The Red Army
Sunday, 15.12.2019
22:25

Agent moze dosta da utice na igraca, ali ako igrac hoce u neki klub i taj klub zeli njega a agent to nece da mu ispuni jer nije u dobrim odnosima sa tim klubom taj igrac ce ga otpustiti i angazovati drugog, tako da na kraju taj agent ispuni zelju igraca prosto da ne bi izgubio proviziju od tranfera i dobrog klijenta

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Sunday, 15.12.2019
10:57

Junajtedu treba napadač ali više od toga im treba kreator igre koji će da hrani napadače dobrim loptama. Rašford je dobar igrač i sigurno bi bio bolji da iza sebe ima dobrog kreativca (tipa Eriksen), a treba uzeti u obzir to da bi Haland isto bolovao od tog problema u Junajtedu jer jednostavno nema ko da asistira i pravi šanse. Halandu bi za njegovu karijeru najbolje bilo da sada godinu ipo ili dvije provede u Njemačkoj pa tek onda veliki zalogaj kakva je PL.

avatar
mrancic
Sunday, 15.12.2019
11:37

Prodajom Pogbe može se kupiti i kreativac uz dodatak novca.Ako se računa Smoling Junajted ima 7 štopera a nisu joj potrebni ni Mata i Pereira ako kupi veznog.Nije pametno prodati Matića do leta.

avatar
Adi237
Sunday, 15.12.2019
12:28

Djelimicno se slazem sa tobom junajtedu treba kreativac pod hitno vidjet cemo hocel to biti eriksen...a sto se tice Halanda idealno mu je sad junajted pogledaj ekipu junajteda to su svim momci tu blizu njegovih godina, drugo stvar je sto je decko visok u engleskoj se igra bazira pretezno na centarsuteve,i 3 stvar je Solskjer koji je mu bio trener i u Moldeu i decko ga smatra 2 ocem... U svakom drugom klubu Haland ce morat cekat svoju priliku jer ti klubovi koji se spominju vec imaju dobre napadace dok u junajtedu ce odma zaigrati.. mislim da ce doci do promjene formacije u junajtedu na 4 4 2 ili 3 5 2 gdje ce Marisijal i Haland biti u spicu. Idealno mu je sad junajted da se razvije u klasnicnog centafora... koliko sam procitao odobren je budzet od 180 mil za januar..ako je Haland 80 onda ostaje 100 mil za kreativca ili ce doci do te trampe za pogbu. U svakom slucaju junajted ce dobiti kreativnog veznog u januaru.