Haland izmakao, Ole ne odustaje, četiri imena za veliki Junajted!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 30.12.2019.
13:06
Izvor: Sportske.net

Hoće li dovoditi špica i šta su rešenja za vezni red koji bi trebalo da pretrpi velike promene.

EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT
EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Povezane vesti

Haland je prošlost Junajteda, tačnije stopirali su, kako smo pisali jutros, pregovore, ali to svakako ne znači da u januarskom prelaznom roku neće probati da se pojačaju. Želeli su i Mandžukića koji je otišao u Katar, sada Solskjeru praktično ostaje jedna želja u špicu.

U pitanju je napadač Liona Musa Dembele, mada je pitanje hoće li ga Francuzi pustiti. Mejson Grinvud je proigrao, mada u ovom trenutku, neka procena je da klubu treba iskusniji napadač.

Osim Dembelea, još par imena je u Oleovom notesu, Oduar iz Seltika se danas pojavio kao alternativa za napad, a u veznom redu, u slučaju da odu Matić i čak Pogba što nije nemoguće, Norvežanin traži Eriksena i Saula Nigeza. Prvi je slobodan u junu, no "Đavoli" ga žele šest meseci ranije, što se fudbalera Atletika tiče, u njega bi morali da ulože ogroman novac, nemoguće je da bi i Sančo i on mogli da budu kupljeni tokom leta.

Ostaje i Medison iz Lestera kao opcija, potpisao je novi ugovor, i on bi koštao oko 100 miliona evra, uz to Britanac je i kao i Sančo, želi u Junajted.

Solskjer bi dakle mogao da dovede dvojicu vezista i napadača, a na tržištu nema kvalitetnih fudbalera kada je u pitanju odbrana, pošto se pričalo da bi mogli da dovedu još jednog štopera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Monday, 30.12.2019
23:24

Nemoguće je da bi i Sančo i Saul n mogli da budu kupljeni tokom leta? Zasto pa prodat je Lukaku, prodat ce se Sanchez, Smalling i jos neki igraci a samo od prodaje Pogbe ce se inkasirat najmanje 120. Ma da ja vjerujem da MU nece odustati od 150mil-

avatar
Devil born 1878
Monday, 30.12.2019
20:59

Sanco i medison zele u junajted, to ako je istina nema sta, kad tad ce postati igraci junajteda ako menadzeri njihovi ne pokvare nesto

avatar
Grobbelaar
Monday, 30.12.2019
15:34

Osim ovih, od napadača pominje se još i Timo Werner koji ima otkupnu klauzulu od 27 mil. funti, kao i mladjani Jude Bellingham i Kalvin Phillips za poziciju DMF.
Sve u svemu, kao i uvek mnogo je imena, a šta je stvarno tačno videćemo na kraju prelaznog roka.

avatar
Benz9
Monday, 30.12.2019
15:19

Njima treba defanzivniji vezista od Medisona... CM im je potreban nasušno (nisam siguran da je baš Saul taj, više sam za Kokea) i to već na zimu, a Medisona, Sančo i napadač mogu ostati i za ljeta uz transfer Pogbe...

avatar
Barbosa7
Monday, 30.12.2019
14:15

Medison i Eriksen,na ljeto Sančo.

avatar
KiDEKi
Monday, 30.12.2019
14:09

Ovaj baja iz Seltika je zverina, i čisto sumnjam da bi za današnje pojmove mnogo koštao.