Gvardiolina opsesija prema golmanima ne prestaje, Siti želi još jednog!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 28.06.2018.
19:57
Izvor: Sportske.net

Opšte je poznato da Pep želi u svom timu da ima golmana koji "zna da igra fudbal".

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Gvardiola već ima na golu Edersona, vrhunskog mladog golmana koji je odmah po dolasku iz Benfike izbacio Klaudija Brava iz startne postave.

Ederson ima samo 24 godine i on definitivno predstavlja budućnost na golu Mančester sitija.

Takođe, na klupi je Klaudio Bravo, iskusni čuvar mreže koji bi u većini klubova bio starter.

Sada Pep želi još jednog golmana u svojim redovima, Bena Fostera iz VBA.

VBA je ispao iz Premijer lige, a većina njihovih igrača gleda da nastavi da se takmiči u Premijer ligi samo u drugim klubovima.

Foster je definitivno odličan golman, odgovara kao tip igrača kakvog želi Pep Gvardiola, ali da li će baš biti treći golman ekipe? Ili je ovo znak da Klaudio Bravo pakuje kofere i napušta "Etihad".

Gvardiola se prošle godine "prošetao" Premijer ligom, ima već uigran tim, a sada samo uz male korekcije na određenim pozicijama želi da dodatno ojača ovaj fantastičan tim.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Pinjatic
Friday, 29.06.2018
06:39

Nikada mi nece biti jasno zasto golmani pristaju da budu druga ili treca opcija u velikim klubovima kada su sanse da brane u utakmicama minimalne. Evo npr Romero iz Man UTD, odlican golman, ali pored De Hee nikada nece biti standardan, cak smatram da iako De Hea bude prodat da ce Man UTD dovesti drugog golmana. Razumeo bih da ima trideset i koju, ali ovako...

avatar
Ton4i
Friday, 29.06.2018
14:55

Za pare,sve vise ljudi pricaju kako fudbal nije kao nekada,pa imamo i drugaciji sistem vrednosti,ovako ce ove rezerve u MC i MU imati veca primanja nego da su u Svonsiju primera radi,imace se za hotel sa pet zvezdica i dobro letovanje,vise para porodici,itd...