Gvardiola sprema nešto specijalno za kraj!?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 03.08.2018.
17:10
Izvor: Sportske.net

Tim prepun zvezda, sjajno ukomponovan, ali tu nije kraj izgleda?

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Navijači Mančester sitija nisu navikli da njihov klub bude ovako tih u prelaznom roku. Doveli su Mareza za 60 miliona funti, izgubili trku sa Žoržinjom, i to bi bilo to, doveli su mladog Sendelra iz Cvolea, ali jasno je da je on tu za budućnost, ako ikada i bude dobio šansu u ovakvom Sitiju.

Gvardiola je i pre početka prelaznog roka izjavio da mu je potreban jedan ofanzivni igrač, kao i zadnji vezni, ali vrlo je moguće da će ostati bez tog zadnjeg veznog do kraja prelaznog roka. Okrenuli su se Žoržinju i na taj način prepustili Freda gradskom rivalu, a kada je Žoržinjo odabrao Čelsi, "Građani" su se povezivali sa nekim nerealnim metama, poput Kovačića i Pjanića, a njihovi klubovi su tražili previše novca koje Gvardiola nije spreman da izdvoji.

Pep ima fantastičan tim, sjajno ukomponovan, koji je igrao fantastično prošle sezone, oborili su mnoge rekorde i nesrećno ispali iz Lige šampiona od Liverpula. Sada su jači za Mareza, plus Mendi je opet tu, igrač koji je gotovo celu sezonu propustio jer je pokidao prednje ukrštene elemente.

Vrlo je interesantna Gvardiolina poslednja izjava:

"Videćemo. Možda bude još jedan transfer do kraja prelaznog roka, ali to bi bio specijalan igrač, ne ekstra, već specijalan igrač", ovom izjavom je Gvardiola dodatno zagolicao maštu navijačima, a i naterao da ceo svet opet gleda ka plavom delu Mančestera.

Pominjao se Verati kao moguća kupovina, ali da je Gvardiola na ovog Italijana milsio kada je davao ovu izjavu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DennisB
Saturday, 04.08.2018
13:24

Od Liverpula iz LŠ nisu ispali nesrećno već je Liverpul bio mnogo bolji.

avatar
MarioJ
Friday, 03.08.2018
17:30

Jeste uzeo titulu u Engleskoj ali je ubljedljivo i najvise potrosio. Pa za Laportea i Mendija je dao vise nego Juventus za Ronalda. Jos su to igraci koji igraju odbranu. Sve vam je jasno. $iti

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Friday, 03.08.2018
18:30

pa zasto da ne trosi kad moze...masu vas na sajtu ne shvata da nije isto italijanskom klubu 100 miliona i engleskom klubu...engleski klubovi placaju manji porez na te pare plus su im masu vise ispeglane knjige i moze im se da trose pare jer jos vece zaradjuju

avatar
MCCityzens
Friday, 03.08.2018
18:58

Mendi i Laporte kao Ronaldo sam godina. A vi trosite isto i kao smeta vam!

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 03.08.2018
17:15
avatar
MCCityzens
Friday, 03.08.2018
18:57

Kakav crni Vidal