Gvardiola se ponovo "zaljubio"!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 28.11.2018.
15:14
Izvor: Sportske.net

Možda nije uspeo da pobedi Lion, ali je izgleda našao novu metu za svoj tim.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Mančester siti ni drugi put ove sezone nije uspeo da savlada francuski tim. Lion je na "Etihadu" slavio, a sinoć je bilo 2:2.

Lion je zaista delovao izuzetno na terenu. Nisu imali sreće da postignu još neki gol i da kazne Siti, koji je mora se priznati došao u oslabljenom sastavu, koliko god to čudno zvučalo, ali nedostajali su Mendi, Bernardo Silva, Keven De Brujne i Gundogan.

Kako stvari stoje, jedan igrač Liona je posebno oduševio Pepa Gvardiolu, koji se "zaljubio" kako prenose strani mediji. U pitanju je Husem Oar, mladi vezista Liona.

Dvadesetogodišnji Oar je karijeru započeo još u omladinskoj školi Liona, a 2017. godine je debitovao za prvi tim. Odigrao je ukupno 49 utakmica u svim takmičenjima i postigao 8 golova.

Oar je delovao fantastično, a pominje se da bi Gvardiola voleo da vidi ovog vezistu u dresu "Građana". Ono što su brojni mediji zapazili je potez koji se desio na kraju meča. Naime, Mikel Arteta, Gvardiolin pomoćnik, je po završetku meča bio u tunelu i pričao upravo sa Oarom.

Da li mu je Gvardiola dao neki zadatak?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 28.11.2018
18:39

Mali je brutalan tehnicar i sigurno da Pep voli takav tip igraca

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 28.11.2018
17:12

Haha Pep dzabe se trudis svi te odbijaju. Sancez, Van Dajk, Fred, Zorzinjo... Ako mi zelimo ovog decka sigurno nece u plastiku iz provincije koja pitanje da li ce postojati za 5 godina.

avatar
noxovac993
Wednesday, 28.11.2018
16:26

jos 500 miliona za gospodina.