Gvardiola rekao svoje, Ramadani čovek za vezu, Juventus ima novog trenera?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 26.05.2019.
09:33
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji objavili da je posao završen, uslovi dogovoreni, sada se već priča o pojačanjima koja će tražiti novi trener.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Izgleda da više nema nikakve dileme. Pep Gvardiola se nije dao slomiti, treći put je odbio Juventus, ne može u ovom trenutku da napusti Siti, pa je aktiviran dogovor koji je italijanski šampiona imao.

Mauricio Sari je novi trener Juventusa, informacije iz Engleske govore da će dobiti ugovor na tri godine vredan oko 7 miliona evra.

Italijan koji će se u sredu boriti sa Čelsijem za trofej LE protiv Arsenala je imao dobru sezonu, osvojio treće mesto u PL, stigao do Liga kupa, ako osvoji evropski trofej biće zaista čudno što ga se Čelsi odriče, ali sa druge strane nema podršku navijača, a i većina fudbalera nije zadovoljna njegovim radom.

Sari ima ugovor još dve godine, želeo je da ostane, ali od toga nema ništa, čak ni trofej u LE neće naterati Čelsi da promeni mišljenje, oni žele Franka Lamparda naredne godine na klupi.

Sari nije imao posebne uslove kada je Juve u pitanju, očekuje se da će rehabilitovati Ruganija koga je želeo u Čelsiju, da će pokušati da ubedi čelnike da Iguain ostane, a ni u kom slučaju ne želi da se odrekne Pjanića i Dibale, kao i Bernadeskija. Ono što mu je potrebno je eventualno jedan štoper, kao i pojačanje po bokovima, već se priča o Albancu Hisaju koji je kod njega u Empoliju i Napoliju igrao sjajno, ali je kod Anćelotija ostao bez mesta u timu. Naravno, nezaobilazan je Žorginjo koga je Sari iz Napulja poveo u London, ali jasno je da će svi igrači koji su blistali pod Sarijem biti dovođeni u vezu sa Juventusom...

Inače, čitav posao vodi Falji Ramadani koji bi trebalo da postigne dogovor, on je imao ulogu prošle godine kada je oslobodio Sarija obaveze prema Napoliju.

Priča se da će Čelsi tražiti odštetu od 5 miliona da pusti Sarija odmah posle finala LE, a italijanski mediji tvrde da je Gvardiola savetovao Juventusu baš svog prijatelja, i da u klubu veruju da bi Sari mogao da odradi posao dve sezone dok čekaju da Pepu istekne ugovor sa "Građanima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ceks_FC_Chelsea
Sunday, 26.05.2019
23:38

Nek ponese higuaina i jorjinja sa sobom kao i alonsa a mi sa lampardom pravimo novu ekipu ovalo kepa djejms zouma rudiger emerson , kante mount, odoi rlc pulisic i abraham/bacuaji

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 26.05.2019
16:09

Ovaj se uhvatio Iguaina kao blesav, ko da mu je rodjeni sin. Valjda ce povesti sa sobom i Zorzinja, beskorisnijeg igraca nikad nisam video.

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 27.05.2019
03:24

Bukvalno Jorginho je sav nekakav mlitav mlak igrac ima mozda samo taj pas i pregled igre ali je totalno usporen lik i mlitav nigdje suta nema spor dok se okrene prodje godina dana a cesto zna i izgubiti loptu od njeg sam isto vise se nadao jer nije dosao kao jeftin igrac.Za mene Barkli Loftus Cheek bolji za klasu fizicki jaci na lopti znaju se zagraditi imaju jaci sut cak su i brzi Kovacic isto je agilni igrac od Jorginha.

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 28.05.2019
09:41

Bukvalno lik nista nije korisni od Fabregasa koji je istjeran iz ekipe zbog Jorginha inace Fabregas je mogao komotno jos koju sezonu odigrati za Celzi.Frajer igra zadnjeg veznog a spor mlitav igrac sa mlakim sutem.Kante koji je najbolji zadnji vezni na planeti morao je da mu se podredi i da predje na desnu stranu to jest vise kao centralni vezni da bude da bi kao Jorginho bio glavni kreator igre koji mnogo gubi lopte i nikakve asistencije nije dodjeljivao .Mene je mnogo razocarao bio je dobar igrac u Napoliju ali Napoli je tada bio ultra ofanzivan tako da u tome timu svako bi bio dobar igrac a pored sebe je imao Hamsika i Allana koji su nadomjestili stvari koje su falile Jorginhu.Loftus Cheek i Barkley za klasu bolji agilni brzi fizicki jaci sa jacim sutem .Mene Barkli nevjerovatno stilom podsjeca na Rooneya ili Gerrarda kao igrac nekada i na Lamparda.Loftus Cheek je igrac koji ce biti glavna zvjeda na sredini terena i mnogo ce od njega zavisiti igra kao nekada sto je zavisio Real od Zidana na sredini terena prije .Onaj ko trenira Celzi treba da zna da forsiranjem Barklija i Loftus Cheeka sa Kanteom kao najboljim zadnjim veznim Celzi bi mogao imati najaci vezni na svijetu.Tu je i Kovacic kao jos uvjek odlican plejmejker koji ima sjajnu tehniku i koji itekako moze biti podrska super mocnom veznom redu...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Monday, 27.05.2019
15:16

Nisam ga gledao u Napoliju, kad je dolazio mislio sam dolazi neko tipa Modric ili Fabregas iz mladjih dana a ono lik bezi od duela, spor, kako ga je samo Son pretrcao kao da ne postoji ono kad je Celsi pretrpeo prvi poraz. Nema dubinsku loptu, kolko puta je samo poslao golmanu u ruke, nema onaj pas sa ocima kakav je imao Lampard ili Fabregas, slab u odbrani. Lik zavrsi sezonu bez asistencije sto je sramota za kreatora igre. To sto on igra mogao je komotno i Fabregas, lik je bacene pare. Pogledaj samo RLC kad igra na njegovoj poziciji koliko ulazi u protivnickih 16, Zorzinja nikad tamo neces videti.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 26.05.2019
11:25

Sarizam ili Flopizam , ostaje da vidimo

avatar
Стерлинг Арчер
Sunday, 26.05.2019
11:24

Ja stvarno ne znam odakle vama da Sari odlazi iz Čelzija

avatar
Непобедиви
Sunday, 26.05.2019
09:54

I, ko je u celoj prici najveci luzer? Pa Zorzinjo. Vuko ga je svuda sa sobom. Ako ga i sad ne povede u Juve crno mu se pise u Celsiju