Gvardiola prelomio kada je golman u pitanju!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 24.08.2018.
21:44
Izvor: Sportske.net

Mnogi su se povezivali sa Sitijem nakon povrede njihovog rezervnog golmana, a Pep je doneo odluku ko će biti zamena Edersonu.

EPA/DOMENIC AQUILINA
EPA/DOMENIC AQUILINA

Povezane vesti

Klaudio Bravo se povredio na treningu, pa se on i Kevin De Brujne oporavljaju i biće na dužoj pauzi van terena.

Siti ima mogućnost da dovede novog golmana iako je prelazni rok završen, ali Gvardiola je odlučio da ne želi novog golmana, makar ne sada.

Bravo je u Sitiju od 2016. godine, ali nakon loše prve sezone, u klub je stigao Brazilac Ederson i istisnuo iskusnog Čileanca iz startne postave.

Nakon povrede, Bravo će verovatno biti van terena šest meseci, pa su se mnogi vrhunski golmani povezivali sa Sitijem, čak su se povezivali i sa Kejlorom Navasom i Silesenom, ali na kraju je Gvardiola odlučio da ima dovoljno golmana u klubu i da neće dovoditi zamenu, makar ne sada.

Bravo

Prvi golman će biti Ederson, drugi golman će biti Murić (koji se vratio sa pozajmice iz Brede nakon povrede Klaudija Brava) i treća opcija će biti Grimšov.

Gvardiola je nahvalio Murića na konferenciji. Jasno je objasnio situaciju zašto je on vraćen iz Brede i zašto će on biti drugi izbor.

"Aro je bio sa nama prošle sezone i on poznaje kako mi funkcionišemo, kako igramo i zao će on biti druga opcija. On je ogroman potencijal, i za sada on će nastupati u Karabao kupu i u FA kupu", rekao je Pep Gvardiola.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Saturday, 25.08.2018
11:52

Pa bilo bi stvarno previse da na golmane potrosi 100+ miliona. Jos su ova dva placena dok nije krenula multimilionska igrica... Nek kupi i De Heu i Nojera, ma nek uzme i Modrica na godinu umesto Fernandinja za 100 pa nek dovede onda umesto njega Alkantaru za 90, taman ce tada morati da salje Aguera na klupu pa nek uzme odmah Kejna za 400 miliona, pa za svaki slucaj jos recimo Varana posto polako stari Kompani, Azara nek kupi da zaradjuje i on oko 45 miliona godisnje i nek namoli Mesija da predje sa 34, dzaba nece vise nikada uzeti LS zato sto je ziheras! Svaka cast na lozenju i inovacijama ali je na foru isplivao kao trener to su zivi dokazi Tata Martino i Luis Enrike. Ne moze da napravi onu Barsu i to je to... Lige mogu da se osvoje sa milijardu, dvr ali LS tesko...

avatar
Pravi romanista
Friday, 24.08.2018
22:07

Kakva transfer saga oko rezervnog golmana, da li sad imaju sanse da odbrane titulu bez rezervnog golmana lol

avatar
Kuma Baba Car
Friday, 24.08.2018
23:02

Sagu prave novinari da bi imali o cemu da pisu, nikad nije ni bilo nikakve sage, niti je ikad neko kupio nekog van prelaznog roka zbog duze povrede.