Gvardiola ostaje bez jednog od najvernijih vojnika?

Autor: Nikola Miloradović
subota 27.04.2019.
12:53
Izvor: Sportske.net

Jedan od igrača sa najdužim stažom u ekipi bi na leto mogao da menja sredinu.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Neće Siti ove sezone uspeti da osvoji sva četiri trofeja, podvig koji nijednom klubu iz PL nije pošao za rukom, ali bi i dalje mogli da se dočepaju srebrnine u čak tri takmičenja.

Liga kup su osvojili, finale FA kupa igraju protiv Votforda, dok u Premijer ligi imaju prednost u odnosu na Liverpul, ako slave na tri poslednja susreta odbraniće titulu.

To bi svakako bio savršen kraj, gotovo savršene sezone, ali i pored velikih uspeha "Građani" bi mogli da dožive velike promene.

Pominje se da bi Gundogan mogao da ide, čak je i Marez nezadovoljan statusom u klubu, te bi nakon samo jedne sezone mogao da ga napusti, neizvestan je i status kapitena Kompanija, a kako stoje stvari i iskusnog Nikolasa Otamendija.

Pominjalo se i ranije da bi Argentinac mogao da se vrati u Valensiju, a sada su se pojavile priče da bi karijeru mogao da nastavi i u Ligi 1.

Naravno, za iskusnog štopera Sitija interesovanje je pokazao Pari sen Žermen.

Otamendi Mancester siti

"Sveci" su ponovo razočarali u Ligi šampiona, dovode kvalitetno pojačanje u veznom redu za narednu sezonu, možda i dva, a izgleda da su rešili da zategnu i zadnju liniju.

Tako im je za oko zapao Otamendi, koji je istakao da bi voleo da igra u klubu na najvišem nivou, koji je spreman da mu ustupi mesto standardnog prvotimca.

PSŽ je navodno veoma zainteresovan i spremaju jaku ponudu za Nikolasa Otamendija.

Videćemo da li će Siti moći da odoli ponudi "Svetaca", ali jedno je jasno, Gvardiola će napraviti velike promene ovog leta, bez obzira na ostvareni uspeh u sezoni na izmaku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Saturday, 27.04.2019
15:47

Svi nezadovoljni su slobodni da nađu klub, a za taj novac od prodaje i ono što je svakako nenjeno za pojačanja, pokupiti ono što valja u Benfici i Lionu kad je već Ajax rasprodat. Ja bih uradio ovako.