Gvardiola odlučio, ovo će biti najveća promena!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 24.05.2019.
09:19
Izvor: Sportske.net

Sprema se veliko tumbanje, posle mnogo napisa u medijima koji su transfere bacili u drugi plan.

EPA-EFE/JAMES BOARDMAN
EPA-EFE/JAMES BOARDMAN

Povezane vesti

Izgleda da će Leroj Sane napustiti Mančester Siti. Naime, Bajern je ozbiljan u nameri da kupi ovog fudbalera, traže zamenu za Riberija i Robena, a nekadašnji igrač Šalkea se uklapa potpuno u profil.

Bajern bi morao verovatno da sruši klupske rekorde kako bi stigao do nemačkog reprezentativca, njegova cena je oko 90 miliona evra i to u najboljem slučaju. Ranije su Bavarci insistirali da neće platiti nijednog igrača do kraja leta više od 80 miliona evra koliko su uložili u Ernandeza iz Atletika, međutim, nemački mediji tvrde da pregovori dva kluba idu dobrim tokom.

Sane je izgubio mesto u timu, Sterling i Bernardo Silva imaju prednost, a Marez je dobijao šansu pre Nemca u finišu sezone i u poslednjem kolu protiv Brajtona.

Šta najviše Gvardiola zamera Saneu?

Pre svega silne oscilacije, Sane nije igrao za Nemačku na Mundijalu, imao je vremena da se odmori, ali nije napredovao u odnosu na prošlu sezonu, bio je i nezadovoljan statusom rezerve.

Gvardiola je diplomatski odgovorio na pitanje novinara, da bi voleo da Sane ostane, ali ako želi da napusti Siti, on mu neće stajati na putu.

Poruka je jasna, pristali bi na neku ponudu Bajerna koja bi značila i novac za kupovinu, to jest plaćanje klauzule za super talentovanog Žoao Feliksa iz Bajerna. To bi verovatno značilo i prodaju Gabrijela Žesusa.

Inače, juče se oglasio član uprave Sitija, Alberto Galasi koji je rekao da su priče o Gvardiolinom odlasku lažne i da je o tome pričao sa Nedvedom, i da je sam Gvardiola ljut zbog pisanja italijanskih medija...

Što se ostalih promena tiče, Pep traži štopera, ali je Mekgvajer preskup, a verovatno će platiti klauzulu za Rodrija iz Atletika koji će zauzeti mesto u veznom redu.

Traži se i levi bek, ako Ben Čilvel bude na prodaju, mogao bi da stigne iz Lestera, mada je Zinčenko pokazao da može da bude dubler za Mendija na toj poziciji.

Direktori Sitija insistiraju da nema govora u revoluciji i da će klub ovog leta dovesti najviše tri ili četiri igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Friday, 24.05.2019
14:08

Ajmo Pep,ucini uslugu starim prijateljima, pa ne moze bolje pojacanje i zamena za Robena biti od Sanea, paklen igrac,mlad,brz,igrao vec u Bundesligi i igra za reprezentaciju,statistika isto brutalna.. Sane,Verner i Rodri i Bajern ima dream-team, sledece sezone kaparisati jos Haverca i to je to.. Neuer Hernandez Pavard Alaba Kimmich Thiago Rodri Sane Coman Werner Lewandowski

avatar
Karambol
Friday, 24.05.2019
10:42

Sane Lewa Werner Coman Gnabry Davies, ovo je vec ozbiljan napad