Gvardiola ne prašta, Francuz leti iz kluba?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 03.04.2019.
10:33
Izvor: Sportske.net

Prevršio je svaku meru.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kako stoje stvari, Benžaman Mendi bi na leto mogao da potraži novi klub.

Poznato je da je Francuz ulazio u probleme van terena, poslednji put je u prvom delu sezone zakasnio par sati na tretman povodom povrede, koja ga muči čitave sezone, jer je veče pre toga bio na borbi Entonija Džošue.

Izgleda da Francuz nije naučio lekciju, pa je tako uhvaćen kako se provodi u jednom noćnom klubu do ranih jutarnjih časova i to na dann kada je imao trening sa klubom.

Gvardiola je obavešten o svemu, ali je kao i uvek, ostao smiren.

"Voleo bih da dolazi kući ranije, ali ja ne kontrolišem svoje igrače u takvim situacijama. Imaju dovoljno godina da znaju šta da rade. Ja mu nisam otac", ostao je staložen španski stručnjak, mada je jasno da mu nije svejedno.

Mendi

Zbog svega, šuška se da bi Francuz mogao da leti iz kluba na leto, posebno jer je Gvardiola rešen da kupi još jednog vrhunskog beka.

Na radaru kluba je engleski reprezentativac Ben Čilvel, koji bi mogao da nasledi Francuza uz levu aut liniju u odbrani na "Etihadu".

Mendi se u potpunosti oporavio od povrede i spreman je da nastupi protiv Kardifa, videćemo da li će nakon novog incidenta dobiti priliku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke