Gvardiola iznenadio - "Preskup je za Siti!"

Autor: Stefan Matić
nedelja 27.10.2019.
12:46
Izvor: Sportske.net

Siti na kraju ubedljivo slavio protiv Vile.

Screenshot Sky Sports
Screenshot Sky Sports

Povezane vesti

"Građani" nastavlju da pritiskaju Liverpul, Pepovi puleni su juče savladali Aston Vilu na "Etihadu" rezultatom 3:0 i približili se na tri boda razlike svom rivali koji danas dočekuje Totenhem na "Enfildu".

Siti je tek u drugom poluvremenu uspeo da slomi otpor povratnika u Premijer ligu kada su redom pogađali Sterling, Silva i Gundogan, ali je katalonski stručnjak imao samo reči hvale za gostujućeg kapitena.

"Griliš je neverovatna igrač, top klasa. Srećan sam što je ostao u Aston Vili iako je imao ponude raznih klubova da napusti Čempionšip. Drago mi je što su se vratili i kako Griliš nastupa za svoj klub. Veoma je talentovan, brz u zadnjoj trećini, uvek je kreativno nastrojen. Odličan igrač, ali preskup za Mančester Siti", izjavio je Gvardiola po kraju utakmice.

grilis

Griliš je dete Aston Vile, sada dvadesetčetvorogodišnjak ima odličan početak sezone pošto je u dvanaest utakmica zabeležio po četiri gola i asistencije. Nema sumnje da će u bližoj budućnosti zaigrati i za neki od najjačih klubova Premijer lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Sunday, 27.10.2019
23:23

Pravi šaljivdžija, baš je šašav...

avatar
Red Demon
Sunday, 27.10.2019
14:32

hahahah al kad Gvardiola pocne sa ovom pricom "PrEsKuPo" je nesto za nas a ljudi se finansiraju iz budzeta drzave sto je suprotno svim pravilima

avatar
äxwell
Sunday, 27.10.2019
14:07

Rece covjek koji je rezervu Kajla Vokera platio 60m! Pa dobro vrv konta da bi bio preskup za klupe, mozda mu je limit za rezervne igrace oko 60m..Ili izigrava zrtvu..

avatar
NikkiCFC
Sunday, 27.10.2019
17:42

Pa Grilis nije sigurno preko 45m tako da ovo je klasican Pep koga je u dubini duse sramota i zna da to sto postize na taj nacin nema neku vrednost.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 28.10.2019
12:09

E kad se navijac celsija javi da kaze nesto akonto novca. Vidi, kad ste pokupovali sve sto valja i ne valja u engleskoj pocetkom veka i onda dodali jos sve sto je bilo na prodaju u evropi i sastavili toliko dominantan sastav da je defanzivni murinjo obarao rekorde u postignutim golovima i bodovima, tada je sve bilo koser.