Gvardiola ima ideju, bivši igrač Čelsija će rešiti goruće pitanje!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 21.10.2018.
15:08
Izvor: Sportske.net

"Građani" spremili ponudu za sjajnog defanzivca.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Mančester siti je zainteresovan za fudbalera Bornmuta Nejtana Akea.

Holandski reprezentativac igra jako dobro u dresu "Trešnjica", a to nije promaklo ni Pepu Gvardioli, ali ni Mančester junajtedu i Totenhemu, koji su takođe pokazali interesovanje za njegove usluge.

Ake može da nastupa na nekoliko pozicija u ekipi, a za Gvardiolu je posebno važno što bi njegovim dolaskom bila pojačana konkurencija i po levom boku u odbrani, gde Španac kao jedino pravo rešenje ima Benažamana Mendija, dok su alternative za Francuza Fabijan Delf i Danilo, Englez je pre svega centralni vezista, dok je Brazilac desni bek.

Holanđanin je pre svega centralni defanzivac, pored levog beka, može da igra i na poziciji zadnjeg veznog.

Gvardiola veruje da bi se bivši igrač "Plavaca" dobro uklopio na "Etihadu", a smatra i da Ake može da izraste u igrača svetske klase.

Tao su "Građania" za njegove usluge navodno spremili 40 miliona funti (45,3 miliona evra), zainteresovani su bili i letos, ali nisu poslali zvaničnu ponudu, što bi moglo da se promeni već u januaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
conecorleoneRM
Sunday, 21.10.2018
21:36

De Brujine,Salah,Lukaku,Torgan Azar a sad i ovaj klinac a tek menjanje Koste za Moratu,Celsi bas ne zna da radi na trzistu niti da zadrzi igrace.

avatar
NikkiCFC
Monday, 22.10.2018
19:04

Lukaku? Haha njega ne bi uzeli za 20m.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 21.10.2018
19:43

Opsesija svih klubova u engleskoj Celsijem se nastavlja. Nije moralno da kupuju nase bivse igrace. Ali za njega imamo klauzulu pa ako Kristensenu ne odgovara da bude u toj ulozi nadam se da je njemu ok.

avatar
Antihepi
Monday, 22.10.2018
07:53

Шта да му буде ок? Да греје клупу Луизу??? Заборави на то...

avatar
Merseysade Red
Monday, 22.10.2018
08:50

Ti vasi igraci su isto neciji bivsi igraci. I nisu svi opsjednuti celzijem nego ste kupili 100 djece najtalentovanije da bi pokazali kako imate skolu, a to sto niko tu ne ponikne kod vas to su druge stvari. Ovo je posledica novog pravila da nema vise pozajmica u broju koji je bio, i naravno da vam sad traze igrace da ih kupe. Konkretno plata akeu je mala, to moze svaki klub da priusti i traze ga najvise zbog toga ne zato sto je svjetska ubica, a moze biti. VI treba da se oslobodite plata koje nece niko da plati da biste djecu vratili na stemford pa kad uvalite Zapakostu koji prima 45 nedeljno (ni jedan italijanski klub mu to nece dati, vise nego trener Milana prima), Mozes 75, Drinkvoter 120, Pedro 100, Morata 100, Bacuaji 75,... A sve ove godine niste mogli uvaliti Kejhila 100, Fabregasa 156. A dali ste Kepi 192 hiljade, tu se vidi nemoc, jer Kepa moze biti i los, sto cete sa njim onda? Dakle, nijesmo opsjednuti, mi pratimo englesku ligu, znamo sta se desava i u Chelsea, i znamo gdje to vodi pa su nam smijesne najave jucerasnjih navijaca koji navijaju i nista ne znaju o tome. Da neces da traze klubovi drinkvotera koji prima 120? :))))

avatar
Sunday, 21.10.2018
15:10

Samo ima jedan problem sto Celzi ima otkupnu klauzlu od 40.miliona