Gvardiola i dalje čeka, tri opcije tza štopera!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 23.09.2020.
09:56
Izvor: Sportske.net

Siti još nije završio sa kupovinom...

EPA-EFE/Franck Fife / POOL
EPA-EFE/Franck Fife / POOL

Povezane vesti

Siti je startovao pobedom protiv Vulvsa, Pep je navodno očekivao da izgube na startu jer imaju dosta povređenih igrača, a protiv Bornmauta u Liga kupu će izvesti klince.

I dalje traži štopera, prva meta je Žil Kunde iz Sevilje, ali Andalužani traže mnogo novca, mada bi dogovor mogao da se nađe, u slučaju da uz novac "Građani" vrate Otamendija u Primeru, što nije nemoguće. Doduše njegova plata je prevelika za Seviljin budžet.

Druga varijanta je Kulibali. Napoli traži 75 miliona evra, PSŽ je navodno spreman da plati, ali poznati novinar Romano kaže da ništa nije dogovoreno i da Parižani nisu u prednosti u odnosu na Engleze. Sve je otvoreno, pa i da Senegalac ostane pod Vezuvom.

Treća varijanta je Fernandinjo kao štoper, ali Gvardiola zna da 35-godišnji vezista ne može da igra svaka tri dana i da to nije rešenje. Stigao je, podsetimo, Ake, ali Pepu treba još jedan igrač, Laporte je neprikosnoven, Erik Garsija želi u Barselonu, a Barsini prekobrojni štoperi, Todibo i Umtiti nisu po ukusu menadžera Sitija.

baner

Odustao je i od Škrinjara jer je preskup i takođe ne baš dobar na lopti, ostale su pomenute opcije, videćemo kako će se završiti čitava priča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke