Gvardiola dovodi "Mesija"!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.04.2019.
12:03
Izvor: Sportske.net

Zapamtite ovo ime!

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

U Mančester sitiju posvećuju veliku pažnju skautiranju najvećih talenata širom sveta, a ovog proleća u centar njihove pažnje je, prema saznanjima brojnih evropskih medija, izbio  - Tijago Almada!

Ovaj mladi Argentinac će za pet dana postati punoletan, 18. rođendan mu je 26. aprila, a poklon iz snova mogao bi da mu bude - ugovor sa jednim od najboljih premijerligaških klubova u ovom trenutku.

Tijago Almada igra u argentinskom Velez Sarsfildu, a ove sezone je odigrao 16 mečeva, postigao tri gola i upisao dve asistencije.

Mnogi ga već porede sa Leom Mesijem, pre svega zbog veštine sa loptom, a skauti Mančester sitija su na vreme prepoznali njegov veliki talenat, mesecima prate njegove igre i sve je izvesnije da će angažovati ovog talentovanog momka.

Mediji prenose da je Gvardiolin plan da se ''novi Mesi'' najpre prosledi na pozajmicu u Đironu, da se tamo navikne na evropski fudbal, a da onda na velika vrata dođe na Ostrvo, u najjaču ligu sveta.

Da li su takve najave preveliki teret za ovog tinejdžera? Ako je pravi, izdržaće sve to, a u prilogu pogledajte deo njegovog repertoara.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Monday, 22.04.2019
09:06

Novi Mesi isto kao Iturbe.

avatar
Paul Kersey
Sunday, 21.04.2019
22:35

Ja kao navijač LFC-a smatram da ovaj dečko ako je zaista naslednik Mesija, treba da ode u Barsu, da ga uvode u igru (ponekad da menja Mesija na tekmi radi simbolike, ali i da igra sa njim što više) i da pored De Jonga i De Lighta, obavezno uz Dembelea (koji je nestvaran talenat, maštovitiji od Mbapea) planiraju tim za narednih 10 godina.

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 21.04.2019
13:20

Mali obecava. Ali kad neko ima jak tim. Onda treba godisnje kupovat po 3,4 ovakva tinejdzera i slat ih po pozajmica. Od 10 ovakvih klinaca sigurno 2,3 ce biti svetske klase,a ako se neko ne pokaze u pravome svetlu uvek mozes za iste pare da ga utrapiš osrednjim timovima. njihove cene su od 10-30 mil.

avatar
karma
Sunday, 21.04.2019
12:11

Reinkarnacija mesija u novom argentinskom cudu Tijagu Almadi...