Gvardiola bi uskoro mogao da dobije novog defanzivca

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 05.10.2018.
22:39
Izvor: Sportske.net

Ima li kraja ulaganjima?

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Poznato je koliko je Pep uložio u odbranu "Građana" kako bi ona bila baš po njegovom ukusu, a izgleda da ima novo želju kada je zadnja linija u pitanju.

Kako prenosi "Miror", Svonsijev defanzivac je na radaru Mančester sitija i teško će "Labudovi" uspeti da ga zadrže na "Libertiju".

Džo Rodon je mladi defanzivac koji je zapao za oko menadžeru Mančester sitija, koji ga želi u svom timu kao zalog za budućnost.

Svonsi pokušava na sve načine da potpiše novi ugovor sa ovim mladim fudbalerom, pa da i ukoliko on napusti ovaj tim, makar ode za odgovaraću cenu.

"Moramo da uradimo ovo brzo i to je nešto na čemu radimo naporno. Džo je vrlo mlad i još uvek je na početku karijere, on je pametan i dovoljno zreo da zna da je odigrao samo devet utakmica. On zna da je na najboljem mestu za njega i da je u okruženju koje mu odgovara", rekao je Poter.

Rodonov ugovor ističe narednog leta, pa tako Svonsi nema još puno vremena, a ukoliko ne pronađu način da produže ugovor, on bi mogao da napusti klub kao slobodan igrač.

Jasno je da će ovaj mladi igrač više igrati ukoliko ostane u ovom klubu, kao i to da je na toj poziciji u Sitiju paklena konkurencija, ali sam rad sa stručnjakom kakav je Gvardiola bi mogao da bude dovoljan razlog za ovog mladog defanzivca da pređe u redove Mančestera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke