Gvardiola bi Konteovog vojnika!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 06.02.2020.
15:20
Izvor: Sportske.net

Navodno je spremna i ponuda.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Najveću muku ove sezone Mančester siti muči sa pozicijom centralnog defanzivca, nisu doveli zamenu za Kompanija, ostali su sa Otamendijem, Stounsom i Laporetom od štopera, potonji je donedavno bio povređen, Otamendi ima jako slabu sezonu, dok Stouns ima očajnu sezonu iseckanu povredama i jasno je da na njega u klubu ne mogu da se oslone.

Nisu tokom januara angažovali nijedno pojačanje, pa je jasno da ćemo i u nastavku sezone gledati Fernandinja i Rodrija na štoperskim pozicijama.

Ipak, isto tako je jasno da će stvari morati da se promene narednog leta, Gvardiola je uporan da će ostati do isteka ugovora, što znači da će i naredne sezone predvoditi "Građane".

Dolazak novog štopera će svakako biti prioritet uprave, a izgleda da je naciljana i prva meta.

Prema pisanjima engleskih medija, Mančester siti je zagrizao za štopera milanskog Intera Milana Škrinijara.

Mesi Skrinijar Barselona Inter

Slovak je u dresu "Neroazura" pokazao veliki kvalitet, izdvojio se kao jedan od najboljih centralnih defanzivaca na Apeninima i skrenuo je pažnju velikog broja klubova.

Inter ima velike ambicije i neće ga se tek tako odreći, ali je Siti navodno spremio primamljivu ponudu.

Naime, "Građani" su za Škrinijara spremni da ponude Žoaa Kansela i novac.

Kanselo

Nije definisano koliko bi bili spremni da doplate, jasno je da bi to morala takođe da bude solidna cifra, jer je kao što smo napisali Inter veoma ambiciozan i neće se lako odricati najboljih igrača.

Moraće zainteresovane strane za igrača poput Škrinijara da pošalju na "Meacu" ponudu koju je teško odbiti, videćemo da li bi Kanselo mogao da "omekša" upravu italijanskog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skontov
Friday, 07.02.2020
10:31

Dobar je Kanselo za Konteovu taktiku. Jedan od boljih bekova u ofanzivi. Ipak su Jang i Mozes dovedeni da ojacaju klupu. Mada je puno pametnije dovesti Munijea za dz iz PSG-a. Kako god al ne bih se ja odrekao Skrinjara ispod 100 miliona. Danas sve ima svoju cijenu

avatar
Benz9
Thursday, 06.02.2020
21:10

A zašto bi sad uzeli Kansela kada su doveli Janga i Mozesa... Uz D'Ambrozija koji sigurno ostaje ne vidim razloga da se dovodi Kanselo ili bilo koji drugi bek od 27+ godina.. Neki talentovani omaldinac ok, ali ozbiljan igrač ne vjerujem...

avatar
Nemanjici
Thursday, 06.02.2020
18:13

Hvala Gvardiola ali NE

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 06.02.2020
18:07

Sad ocekujem od interista da se kunu u vjeenost Skrinjara kao svojevremeno u Icardija Biznis je to nema vise ljubavi !

avatar
No rules
Thursday, 06.02.2020
23:16

Ikardi je proteran iz Intera! Vise puta je sam izjavio da bi htio da se vrati i dobije novu sansu. Skrinar je buduci kapiten. Cudno je kako igraci ne zele iz Intera, a tako lako dolaze (Eriksen, Asamoa, Barela, Lukaku, Jang, Godin) poslednja dvojica jos bili kapiteni Mancestera i Atletika!

avatar
Oldboy
Friday, 07.02.2020
10:06

To si u pravu, ali Konte ne bi uzeo Kansela ni na poklon

avatar
Gile sile pravi
Thursday, 06.02.2020
17:06

Kanselo da omeksa Upravu Intera dobar je to vic. Inter kad je mogao da ga kupi za 35 milliona evra odbili su. sto bi sad Inter pristao da vraca nekog igraca kojeg ranije nije hteo da kupi - vratio ga Valensiji sa pozajmice. dobra je to fora kupis nekog beka od Serijasa B za nekih 60 miliona evra i onda zelis istog da otarasis za nekih 50 miliona, nasli su oni pogresan klub kome ce da uvale Kansela, Inter ni u samom ludilu nece da placa nekih 50 mil evra za nekog beka koj je tamo neka treca opcija. i da je prva opcija nema nista od toga. Inter je u ozbiljnim pregovirima da mu dodje Menije iz PSZ kao free agent bez bilo kakvog obstecenja, Skrinjar je buducnost Intera zamenik kapitena Handanovica

avatar
Oldboy
Thursday, 06.02.2020
16:50

Za Kansela još da doplate što su ga uvalili