Gundogan spakovao kofere, u nedelju promocija?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 28.05.2015.
10:39
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Dortmunda je već dogovorio transfer, za vikend se seli u svoj novi klub.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Kako javljaju evropski mediji, Ilkaj Gundogan će u subotu odigrati svoj poslednji meč u dresu Borusije Dortmund.

Ovaj fudbaler će se od Milionera oprostiti u finalu Kupa, a već sutradan bi mogao da bude predstavljen u svom novom klubu.

Koji tim je u pitanju?

Engleski mediji javljaju da je Gundogan postigao dogovor i da se seli na Old Traford, u redove Mančester Junajteda. kako izveštava 'Ekspres', Gundogan će za sumu od 20 miliona funti stići u Premijer Ligu.

Izvršni direktor Borusije, Hans Joakim Vacke, već je obelodanio da Gundogan neće naredne sezone ostati u klubu.

"On odlazi. Nije bila naša namera da ga prodamo, već njegova ambicija da ode u drugu sredinu. Zato smo se dogovorili, biće prodat.",
rekao je čelnik nemačkog kluba.

Engleski mediji javljaju da bi Gundogan već posle subotnjeg finala Kupa mogao da stigne u Englesku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
WR10
Thursday, 28.05.2015
21:04

Jedva čekam da se riješi više ovo oko Gundogana, nadam se da će doć naravno.. Ako ne bude sklon povredama, mogao bi držat sredinu terena uz Herreru i mentora Carricka.

avatar
King Ronaldinho :)
Thursday, 28.05.2015
17:16

Odličan igrač, jedina mana što je sklon povredama. Ako ga one zaobiđu ne sumnjam da će biti fantastičan u Junajtedu. Navijač sam L'pool-a ali mi je drago što vidim da se Junajted vraća, jer BPL bez jakog Junajteda gubi svoju draž i to je činjenica. Iskreno se nadam da će osvojiti BPL sledeće sezone, sa obzirom da je moj L'pool izgleda nesposoban da se plasira u LŠ a kamoli da osvoji titulu, a više bih voleo njih da vidim na tronu nego Čelsi ili Siti. Za Arsenal bi mi isto bilo drago ako osvoje jer i njih gotivim, ali bih ipak nekako više voleo da to bude Junajted.

avatar
muki
Thursday, 28.05.2015
13:21

dobar igrac al spovrede ga zajebavaju,nadam se njegovom uspjehu

avatar
Nikola M.
Thursday, 28.05.2015
12:35

Treba uzimati ovakve vesti sa rezervom, ali ako se ovo obistini, mislim da bi bilo dobro po Junajted, zašto da ne. Još ako je ova cena - odlično. Depaj i Gundogan, i to za nekih 40 miliona funti, ako ćemo realno, uopšte nije mnogo za današnje standarde. Junajted bi mogao da pokuša da dovede i Kediru. Ne bi morali da plaćaju obeštećenje za njega, a verujem da bi se dobilo mnogo sa njim, i na taj način prebrinula sredina terena.

avatar
scirea
Thursday, 28.05.2015
16:55

khedira vas pozdravlja iz torina :)

avatar
LVG the Boss
Friday, 29.05.2015
10:23

Ima nas odaklw pozfravit buhahqhq kakav igrav

avatar
XL
Thursday, 28.05.2015
22:58

Kedira je u Torinu već par dana, on završava transfer u Juve.

avatar
Susaeta
Thursday, 28.05.2015
12:25

Dogovorite se dje ga saljete!

avatar
LVG the Boss
Thursday, 28.05.2015
12:04

SkySports je objavio prije mjesec dana da je junajted dogovorio transfer.Ja iskreno vjerujem u ono što objavi SKY. I nadam se da je i ovo informacija tačna.Sada se treba okrenuti Otamendiju.I onda bek i napadač i to bi bilo to.

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 28.05.2015
19:04

sky je objavio i da je otamendi sigurno u man untd jer ce biti aktivirana otkupna klauzula od 50 mil tako da se tu valensija ne pita. u interviju otamendi je izrazio zelju za promjenom kluba na man.untd je da aktivira klauzulu i dobije jednog od najboljih stopera danasnjice,i ovi mladji stoperi ce imati od koga uciti a on vec zajedno igra sa rohom u repki argentine.

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 29.05.2015
15:04

jeste eto udji na sky sport idi na opciju transferi i listaj,vidjet ces da otamendi zeli otici iz valensije izjavio on i njegov agent ali dali ce ga pustiti valensija ne znaju ali opet ima ta opcija otkupna klauzula od 50 mil. tako da je sve do man.untd ako to aktiviraju ice brzo. citao sam na sky sportu ali je vjest malo starija pa mozda vise je nema.

avatar
LVG the Boss
Friday, 29.05.2015
10:24

Nije skY objavio nista objavio za otamendija

avatar
Los Vikingos
Thursday, 28.05.2015
11:15

Samo se nadam da ce da povrati onu njegovu neverovatnu formu :-)

avatar
Господин Човек
Thursday, 28.05.2015
11:01

Ide Reus, ides ti, ide i Klop, svi bre nek nam idi!!

avatar
ManUtdSrbija
Thursday, 28.05.2015
10:46

Dobro nam dosao! Samo da ga povrede zaobidju (cega se najvise plasim) i bice to kako treba. Gundogan je veoma dobar veznjak, prava zamena za Kerika koji je u godinama. Bice on pun pogodak, osecam.

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 29.05.2015
09:26

e vidis zato je van gal i bacio oko na gaitana radi tih malera ne znam koliko ti je poznato da je i herera po potrebi u bilabau igrao zadnjeg veznog ali ovdje to nije moguce jer ako bi on igrao zadnjeg ko bi bio pley onda mora blind igrat zadnjeg da bi ovaj igrao pleya,dolaskom gaitana koji je univerzalac a povredom kerika i gundogana mogao bi herera ostat na zadnjem veznom a gaitan preuzet njegovu ulogu jer gaitan i po potrebi u benfiki igra tog sto gradi akcije ali to sve ako ostanes bez kerika i gundogana onda bi imo opcija i nebi ti bek moro igrat zadnjeg veznog,ili bi opet blind igrao zadnjeg veznog ali ispred sebe bi imao odlicna 2 tehnicara tako da bi njegovo bilo samo da ometa protivnicke akcije dok bi ova dvojica gradili napade.