Gundogan još ništa nije potpisao

Autor: Pavle Lazarević
nedelja 27.03.2016.
20:45
Izvor: Sportske.net

Vezista Dortmunda je, navodno, dogovorio prelazak u Mančester Siti, ali njegov agent demantuje za sada.

BETA/AP Photo/Michael Probst
BETA/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Ilkaj Gindogan će 99% napustiti Borusiju iz Dortmunda na kraju ove sezone. Prvi u trci za njegov potpis je Mančester Siti, a interesuju se još i Juventus i Barselona.

Sportski direktor Sitija Ćiki Berigištajn i Gindoganov ujak, koji mu je ujedno i agent, uslikani su u Amsterdamu na sastanku, ranije ovog meseca. Uprkos tome, demantuje se da je postignut bilo kakav dogovor.

"Nije tačno da je dogovor postignut. Još nismo doneli odluku i opcije su i dalje otvorene. Ilkaj je fokusiran na oporavak od povrede trenutno", rekao je njegov agent.

Reprezentativac Nemačke, poreklom iz Turske, produžio je kratkoročno ugovor sa klubom sa "Vestfalena" prošlog leta, do leta 2017. godine. Procenjuje se da bi cena njegovog transfera mogla da bude najviše 25 miliona evra.

Šampion Italije Juventus, takođe, je jedan od velikih fanova Gindoganovih kvaliteta, ali teško je verovati da oni mogu da pariraju Sitijevim finansijama.

Pored plejmejkera Dortmunda, "Građani" imaju velike želje za naredni trasnfer period, a glavne mete će biti "superstar" Juvea Pol Pogba, defanzivac Evertona Džon Stouns, kao i najtalentovaniji igrač Bundeslige Leroj Sane, fudbaler Šalkea.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kun95
Monday, 28.03.2016
13:53

Sitiju pored odbrane koja je katastrofalna, trebaju krila. Oni nemaju nijednog driblera, Navas trkac, Sterling ove sezone nista.

avatar
Emil Prelic
Monday, 28.03.2016
13:35

a gde su sada price kako juri za parama i kako se prodao? A da je presao u Bayern to bi svi pricali.

avatar
JamesRodriguez_010
Monday, 28.03.2016
01:09

jaka je Premier liga za njegovu rovitost,neosporo je da je dobar igrac,ali je prevose sklon povredama,slabo ce se ovajditi ako bude potpisao za neki Engleski klub,ali boze moj videcemo...

avatar
Realan tip
Sunday, 27.03.2016
23:40

Stari potomak saskih rudara.

avatar
Barca4ever
Sunday, 27.03.2016
22:49

Ti si rodjen za Barsu majstore.

avatar
PakyCFC
Sunday, 27.03.2016
20:51

Nemoj samo u Siti, propadaš tamo.

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 27.03.2016
22:53

U Siti propada, hahahah. Bolje mu je u Siti, nego npr, kod vas, i kazi mi jedan razlog zasto u Siti bi propao. Ako mislis na Nasrija i Sinklera, njih su pretezno povrede unistile, ili nisu dovoljno bili dobri. Zasto nisu propali, Kun, Ture, Silva, Kompani, Kolarov, Zabaleta, zato jer su bili dovoljno dobri. Decko bi kod nas pokidao, isto kao Di Maria, ili Kvadrado, da su dosli. Ne moze se pogoditi sa svakim pojacanjem, Di Maria je ispastao zbog Gaala, Kvadrado je i sam rekao ne zeli nazad kod vas, Nasri i Sinkler su bili dva velika talenta, da su i normalne trenere imali uspeli bi, u to nema sumnje. Prava klasa uvek moze u Siti, i Sterling ce uspeti, jer ce imati odlicne kolege, za trenera Gvardiolu, pa cemo videti koji pravi talent ce propasti. Siti je jedina ekipa koja pokusava, cak i sa Pelegrinijem uz Arsenal da igra fudbal kako treba, uz Junajted nekadasnji naravno. Pricaj ti sta hoces, decko bi pokidao u Sitiju, pravi majstori i pravi talenti ce uvek uspeti u Sitiju...

avatar
mak_juventino
Sunday, 27.03.2016
23:12

Bolje kod vas nego u Chelsea , ali bolje u Juve , nego u Citya , slazes se ? Zamena za Yaya treba da bude neko ko ima slicnih fizickih predispozicija kao njega , Gundogana bi pojeli u EPL !!!

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 27.03.2016
20:50

Svaki dobar igrac, sklon povredama... Daj Boze da dodje...

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 28.03.2016
02:17

Mak Juventino, Pogba bi bio najbolje resenje za zamenu Turea. A bilo bi mu odlicno, da predje u Siti, jer je i sam rekao da bi voleo da ga on trenira. Ne mora to nista da znaci, ali svakako bi mu bilo bolje da dodje, i sam Juve bi od njega lepo profitirao. Njega nam prodate, mozete uzeti 3 do 4 top pojacanja. A i da ne dodje nigde Pogba, nije pogresio, jer je vec u velikom klubu, zaista Pogba je Ture broj 2... :D