Grujić na izlaznim vratima Enfilda, poznata i cena!

Autor: Milovan Longinov
petak 25.09.2020.
21:10
Izvor: Sportske.net

Šta je sledeći korak u karijeri srpskog fudbalera?

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Marko Grujić ponovo napušta Liverpul?!

Nemački Kiker i pojedini izvori prenose da je Marko Grujić ne tako davno promenio menadžersku agenciju, i da nije isključeno da ode ovog leta.

Navodno, Liverpul je zainteresovan da ga proda, ali po fiksnoj ceni od 20 miliona evra. Tačnije, to je minimum, ispod toga neće pregovarati sa zainteresovanim klubovima, kojih će zasigurno biti.

Za početak Herta je zainteresovana da ga vrati, ali opet na pozajmicu, dok Liverpul preferira prodaju po pomenutoj ceni.

Grujić nikada nije dobio adekvatnu šansu u Liverpulu, ali jeste sinoć u Liga kupu protiv Linkolna, pošto se upisao u strelce.

Ranije se pominjao i Ajntraht iz Frankfurta, no, sve je na čekanju, biće još ponuda. Liverpul je spreman da proda Grujić, samo je pitanje ko je spreman da plati 20 miliona evra.

Podsetimo, Grujić je u Liverpul stigao kao prvo pojačanje Jirgena Klopa leta 2016. godine, išao je na dve pozajmice, u Kardif pa u Hertu, iz koje se vratio ovog leta.

Ako uzmemo u obzir da neće imati minutažu na Enfildu, pošto je konkurencija paklena - Tijago, Keita, Vajnaldum, Henderson, Milner, Okslejd-Čemberlen, odlazak zvuči kao najbolja opcija.

Grujić ima ugovor sa Liverpulom do juna 2023. godine.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Sunday, 27.09.2020
22:49

Nije ovaj momak los,nebi bilo lose poslat ga na pozajmicu do kraja sezone negdje u PL a onda sledece sezone bi imao mjesta u timu, Vajnaldum ide kako stvari stoje a mozda i Milner, Ox ako ne bude ove sezone igrao nesto posebno mozda ga ceka ista sudbina a uopce nebi bilo lose da sa Grujicem proba, tu je Jones tako da nebi fakticki trebalo ni dovodit zamjene.

avatar
Hannibal Lecter
Friday, 25.09.2020
23:35

Potpisujem da je Gruja bolji igrač i od Keite, Wajnalduma, milnera zbog godina... Ox već nije ista pozicija. Klop ne želi da ga istrpi par utakmica u kontinuitetu. Da ima prostora koliko je imao Keita zver bi bio.. najbolje rešenje da ode.. wolves bi mu godili...