Grujić - Liverpul odbio ponudu iz Italije, hoće li naslediti "Cara"?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 15.08.2018.
17:36
Izvor: Sportske.net

Novi detalji vezani za sudbinu srpskog fudbalera.

Epa/Any Rain
Epa/Any Rain

Povezane vesti

Marko Grujić je bio velika želja Kardifa ovog leta, Velšani su zadovoljni onim što su videli minule sezone, kada je srpski fudbaler bio na pozajmici u njihovim redovima i želeli su ga i po povratku u Premijer ligu.

Ipak, sam fudbaler je izgleda odbio mogućnost da pojača "Plave ptice", on je rešio da ostane na "Enfildu", kako bi do kraja avgusta doneo bitnu odluku o nastavku karijere.

Za njegove usluge je interesovanje pokazao italijanski Torino, ekipa Valtera Macarija je poslala i zvaničnu ponudu za usluge bivšeg fudbalera Crvene zvezde, u pitanju je bila pozajmica sa pravom otkupa za 10 miliona evra po isteku iste, ali je to Liverpul glatko odbio i "Bikovi" više nisu u igri.

Veruje se da "Redsi" Grujića cene oko 20 miliona evra, pa nisu bili spremni da ga puste u Torino i dozvole im da ga narednog leta kupe za duplo manji novac.

Na "Enfildu" i dalje veruju u Grujića, spremni su da mu ponude novi ugovor i da ga pošalju na novu pozajmicu.

Kako prenosi "Liverpul Eho", za srpskog fudbalera je interesovanje pokazao i moskovski CSKA, koji je za Grujića bio zainteresovan još dok je igrao u Zvezdi.

CSKA Navijaci

"Armejci" takođe žele da ga dovedu na pozajmicu, ali još uvek nije uspostavljen kontakt između ruskog i engleskog kluba.

Kako stoje stvari, treba očekivati da Grujić parafira novu saradnju sa Liverpulom, pa da do kraja avgusta ode na novo kaljenje, čini se da bi CSKA mogao da bude dobar izbor za reprezentativca Srbije.

Moskovljani su ostali bez Aleksandra Golovina, koji je otišao u Monako, traže jednog centralnog vezistu, videćemo da li će baš Grujić naslediti "Cara" u rosteru ruskog velikana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Wednesday, 15.08.2018
20:21

Mislim da bi za Grujica ovo bio los potez, zbog kvaliteta lige i nacina na koji se igra u toj ligi.