Grujić i Klop oči u oči, ovo je epilog razgovora!

Autor: Stefan Matić
subota 13.07.2019.
17:34
Izvor: Sportske.net

Srbin i naredne sezone u Berlinu.

EPA-EFE/ALEXANDER BECHER
EPA-EFE/ALEXANDER BECHER

Povezane vesti

Marko Grujić će i narednu sezonu provesti u Bundesligi, srpski reprezentativac je izjavio da mu je u ovoj odluci dosta pomogao savet nemačkog trenera sa kim se video u Liverpulu.

"Proveo sam nekoliko dana u Liverpulu zbog raznih medicinskih testova po kraju sezone. Seo sam sa trenerom i porazgovarali smo o mojoj budućnosti"

"Imam ugovor do 2023. godine, ali imamo sličan pogled na situaciju. Klop je rekao da bi bilo bolje da provedem još jednu godinu u Bundesligi, što i ja mislim da je najbolje za moj dalji razvoj", izjavio je popularni "Gruja" za nemački Bild.

Grujić je prošle godine zabeležio dvadeset utakmica u Bundesligi sa učinkom od pet golova i jedne asistencije.

Liverpul Klop

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Saturday, 13.07.2019
21:17

Grujić je završio u Liverpulu. Ako bude pokazao napredak, prodaće ga za veće pare i to je to. Nema potreban kvalitet za tim kakav je postao sadašnji Liverpul, prvak Evrope.

avatar
DRUG OSTOJA
Saturday, 13.07.2019
20:05

Kad bi Herta igrala bar LE, kao Ajntraht prošle sezone, a da Grujan bude standardan, onda bi mogli da pričamo o povratku u LFC. Pre toga teško.

avatar
Zauvek Plavac
Saturday, 13.07.2019
17:57

Taman da ga za godinu dana, posle te nove pozajmice, otkupi neki drugi veliki klub poput Milana, Intera, Rome... Neće Grujić videti teren u Liverpulu, prevelika je konkurencija tamo. A greota bi bila da takav kvalitet od igrača trune na klupi.