Gruja progovorio o svojoj sudbini

Autor: Darko Mitrović
subota 28.07.2018.
11:26
Izvor: Sportske.net

Da li ove reči nagoveštavaju skori rasplet?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Posle pozajmice u Kardifu, a onda i učešća na Mundijalu sa reprezentacijom Srbije, Marko Grujić se ponovo priključio ekipi Liverpula, tokom priprema za novu sezonu.

Pre dva dana je odigrao pola sata u pobedi protiv Mančester sitija (2:1) na američkoj turneji, ali kako sada stvari stoje, sve je izvesnije da će posle povratka iz Amerike ponovo morati da spakuje kofere.

Sudeći po najnovijoj Grujićevoj izjavi, to mu neće teško pasti, s obzirom da se u Kardifu ponovo veoma ozbiljno interesuju za njegove usluge.

''Video sam u novinama i na televiziji da se interesuju za mene i naravno da mi to mnogo znači. Bio sam tamo i to što oni sada žele da me vrate znači da sam u tom klubu pokazao dobre partije. Videćemo šta je na kraju najbolje za mene i za klub'', zaključio je Grujić u izjavi za ''Skaj Sports''.

Grujić je sa Liverpulom potpisao ugovor u zimu 2016, ali je ostao u Zvezdi još šest meseci, pre nego što se preselio na ''Enfild''. Od tada je u Liverpulu upisao tri nastupa kao starter i još 11 mečeva kao rezervista u takmičarskim mečevima.

Za Kardif je prošle sezone odigrao 14 utakmica, a njegov klub je na kraju sezone uspeo da se izbori za plasman u Premijer ligu.

Da se o povratku Grujića u Kardif pregovara ovih dana, potvrdio je i Nil Vornok, a opširnije o tome čitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke