Gruja? Klop ni da čuje, vratite se sa šleperom para!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 16.08.2018.
08:36
Izvor: Sportske.net

Liverpul odbio ponudu za Srbina koji je impresionirao Nemca tokom leta. Šteta, ovo bi bio dobar scenario za našeg fudbalera.

Epa/Dominik Angerer
Epa/Dominik Angerer

Povezane vesti

Liverpul računa na Marka Grujića, ali kada? On nije oduševljen odlaskom u nižu ligu, nije želeo da se vrati u Kardif, na pripremama je ostavio odličan utisak, ali šta to vredi kada će biti zakucan za klupu zbog strašne konkurencije.

Neka nada se pojavila kada se verovalo da će Vajnaldum u Tursku, ali od toga nema ništa.

Ponuda po meri Grujića je stigla iz Serije A. Torino je želeo Srbina na pozajmicu sa otkupom od 10 miliona na kraju sezone.

Ali, Klop je stavio rampu. On smatra da je ponuda smešna i traži najmanje duplo za srpskog fudbalera, drugim rečima Liverpul bi pristao na dvadesetak miliona što je novac koji "Bikovi" nemaju.

Oni su želeli Krunića iz Empolija, Grujić im se učinio kao odlična solucija da reše probleme u vezi, međutim malo je vremena do petka uveče da ubede Liverpul.

Novac je jednostavno preveliki, pa će se Torino okrenuti drugim metama jer im vreme ističe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
razzorNo1
Thursday, 16.08.2018
19:24

otkud sad da Vajnaldum ide u Tursku ? Klop se nikad nije odrekao ratnika pa nece ni sad ... A sto se tice Gruje pustite momka da ide, ubacite otkupnu klauzulu i to je to...

avatar
Dorotej
Thursday, 16.08.2018
16:51

Problem je da se Grujić izgubio u engleskoj magli i kiši kao i Marković. Obojicu sam puno puta gledao (Grujića i u Kardifu), bukvalno nisu ništa pokazali. Zato nemaju neku cenu na tržištu. Liverpool neće da prizna grešku sa njima pa zateže oko cene. Pogledajte šta radi Atletico Madrid. Ako se igrač ne pokaže, pa i ako su ga platili 30 mio EUR i vše, prodaju ga za 30% manje, samo da ga se otarase.

avatar
Z
Thursday, 16.08.2018
14:44

Impresionirao? Nisam siguran da znate sta navedena rec znaci....neko ko impresira, ima minute...mada on je i A reprezentativac...takk da ima smisla

avatar
Gorila u magli! LFC
Thursday, 16.08.2018
12:08

Duga je sezona i puno utakmica igra se na dosta frontova ni ja ga ne bi pustio nigde sta ako se povredi vajnaldum i henderson sta onda,sa druge strane ga i razumem jer hoce da igra ali u velikom si klubu i smatram da treba da ostane i kali zanat,a prilika ce se ukazati 100 posto.

avatar
zlogi
Thursday, 16.08.2018
09:34

Stvarno mi je zao, ali moram reci da je ovaj Grujic kreten. Zasto ne otici u Kardif? U cemu je problem? Tamo bi bio standardan igrac ili u najmanju ruku u rotaciji sto bi mu pomoglo mnogo, narocito ako planira da se bori za mestu u Liverpulu. Ipak Kardif igra premijer ligu, pri tom ne bi imao problema u prilagodjavanju jer je vec tamo igrao. KRETEN!!!

avatar
3x3
Thursday, 16.08.2018
09:26

Ni da cuje da ga pusti, a nije ni u planu ni za treci tim.

avatar
Mangus
Thursday, 16.08.2018
09:07

Mozda ga jeste impresionirao ali Gruja nema nista od toga. Najbolje resenje je pozajmica bez mogucnosti otkupa, ali kad to nisu uradili do sad sa Englezima, ne znam sta se moze ocekivati. Eventualno ga poslati u Viljareal ili tako neki klub, koji je u sredini tabele neke jake lige. Jasno mi je sto niej otisao u Kardif, ali ne mogu da verujem da nisu mogli da mu nadju klub u PL, tipa Fulam, ili Brajton, za koje bi igrao redovno a oni bi pevali

avatar
stevan_vasic90
Thursday, 16.08.2018
09:06

Izgleda da Klopp prati srpske medije, pa razmislja, ako Milinkovic-Savic vredi 150, sto Grujic ne bi bar 20-30? 😂😂

avatar
Susaeta
Thursday, 16.08.2018
08:53

Pa ako ga toliko cijene, onda bi bilo pošteno da mu pruže makar 15-20min po meču!