Groznica poslednjeg dana, Čelsijev čarobnjak zamena za Nejmara, postoji i lou-kost opcija!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 31.01.2019.
10:53
Izvor: Sportske.net

PSŽ pokušava da dovede posle Paredesa još jednog igrača, gledaju ka Čelsiju i Evertonu, poslednja šansa je u Americi.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Pari Sen Žermen posle povrede Nejmara ubrzano traži pojačanja.

Stigao je Paredes, a pokušavaju da kupe Vilijana iz Čelsija. On nije u prvom planu kod Sarija, međutim, teško da će ga se "Plavci" odreći ukoliko ne stigne neka nepristojna ponuda.

Vilijan je došao u žižu interesovanja nakon što je Everton odbio da pusti Idrisu Guejea, Marko Silva je zapretio ostavkom ako Senegalac ode. Sam igrač je podneo zahtev za transfer.

Tuhel je doveo Paredesa, ali želi sada još jednog vezistu Vilijan je idealna meta, njega su tražili svi veliki klubovi u Evropi, ali iako nije standardan i dalje je na ceni, mada ga Čelsi ne pušta. Do kraja ugovora ima 18 meseci, ovo je prilika da zarade, ukoliko se klubovi dogovore o obaveznom otkupu.

Pari Sen Žermen ima i rezervnu, lou-kos opciju, u pitanju je Lućano Akosta iz DC Junajteda, ali kako rekosmo, PSŽ grozničavo pregovara oko Vilijana, Nejmar će biti odsutan gotovo do kraja sezone, 10 nedelja, pitanje je u kakvom će stanju biti nakon toga.

Čelsi bi mogao da se odrekne Vilijana, tim pre što ima Hadson-Odoija, to bi možda bila šansa da ga odvrate od odlaska u Bajern, a kupili su za leto i Pulišića, pa im Vilijan naredne sezone neće biti neophodan. No, tada će 30-godišnjaku pasti cena, jer ulazi u poslednju godinu ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 31.01.2019
20:04

Oni trebaju platiti Vilijanu da ode :D

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 31.01.2019
12:24

Auuuu ovo kada bi uspeli bili bi na konju! PSZ mora dovesti zamenu, vremena nemaju i sada im se mogu uzeti pare ali poznavajuci nasu upravu oni nisu sposobni da to iskoriste. Nebi bila potrebna zamena do leta a onda bi videli. Ovaj prelazni rok treba pustiti Kejhila i Drinkvotera a dovesti novog stopera (ako vec hoce Akea) i jednog def./centralnog vezistu kao sto je taj mali Barela ili slican profil. Mada ja bi pokusao s pozajmicom s opcijom otkupa Naigolana. Naravno ako nije cena preko 25 mil.€

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 31.01.2019
12:23
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 31.01.2019
12:21

Carobnjak ? Preterali ste ....