Grizmanova priča - Probudiš ženu u pola noći i kažeš joj da je sve to zbog Mesija...

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 19.11.2018.
09:40
Izvor: Sportske.net

Francuz progovorio o onome što se dešavalo, u Barsi pobesneli, ali imao je dobre razloge...

EPA-EFE/LAVANDEIRA JR
EPA-EFE/LAVANDEIRA JR

Povezane vesti

Još prošle zime sve je bilo dogovoreno, kako su nam potvrdili i neki menadžeri, Antoan Grizman je pristao na uslove Barselone. Primao bi 15 miliona evra neto po sezoni, a Barsa se obavezala da plati klauzulu od 100 miliona Atletiku.

Ta klauzula je leto pre toga bila podignuta duplo kada je Grizman odlučio da zbog vernosti prema "Jorgandžijama" ostane u klubu koji nije mogao da kupuje zbog FIFA zabrane, ali je prema dogovoru spuštena na 100 miliona.

Jasno, Atletiko je želeo da se bori, svim silama su ubeđivali Grizmana da ostane i kao dokaz namera ponudili mu veći novac od Barselone. Ipak, on je tvrdio da nije u pitanju novac već ambicija, da je odbio Katalonce, ali ranije i Junajted i da je vreme da krene dalje.

Otpustio je dugogodišnje menadžere, ljude koji su vodili brigu o njegovoj karijeri još od mladih dana u Sosijedadu, za agenta imenovao sestru kako bi uzela i proviziju od transfera.

Međutim, onda se sve promenilo. Zaboleli su ga zvižduci navijača kada je osvojena LE, Godin koji na njega ima ogroman uticaj je utišao fanove, rečima de neće utići i počelo je ubeđivanje.

Ono što je Grizman rekao između redova je da je najveći problem činjenica da su svi u senci Mesija.

"Bilo je teško da odbijem, želeli su me, bilo je mnogo poruka, poziva, ali sa druge strane, Atletiko mi je pokazao koliko me želi, saigrači su me pritiskali. Bila je to najteža odluka u mom životu, jedne noći sam probudio suprugu u tri ujutru da pričamo o tome, da joj kažem kako se osećam, i na kraju sam prelomio"
, objašnjava Francuz.

"Atletiko gradi budućnost oko mene, to je razlika u odnosu na Barselonu", nagovestio je da je bio svestan da će živeti u Mesijevoj senci nekoliko godina.

Na kraju, ostao je među "Jorgandžijama" uz san da ove sezone na "Vanda Metropolitanu" igra finale Lige šampiona da pokuša da donese Atletiku prvu titulu prvaka Evrope iz četvrtog pokušaja.

To sada deluje kao dalek put, ali je Grizman napravio svoj izbor...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 19.11.2018
20:48

Hahahaha, nije hteo da zivi u senci Mesija, ali pristaje da zivi u senci neznalice Koste, tako da po meni bolje da je odabrao da zivi u senci naj boljeg igraca svih vremena, nego u senci jednog prgavog neznalice!

avatar
Anonymous Official
Monday, 19.11.2018
15:09

Mislim da se vec pokajao i da ce se kajati do kraja zivota jer Atletiko nikad nece biti kao Barsa i Real, pojacali su se i igraci nikad nisu bili jaci ali nije to vise ona ekipa koja je pravila Barsi i Realu ogromne probleme

avatar
Jagger86
Monday, 19.11.2018
13:42

U današnje vreme redak je slučaj da se ovako nešto desi. Svaka čast,respekt.

avatar
Amar Zornic
Monday, 19.11.2018
13:36

Atletiko ima velike sanse da uzme LS

avatar
NikkiCFC
Monday, 19.11.2018
12:21

Stvarno zalosno ako nikad ne zaigra za veci klub. Posle neka se ne zali sto nema zlatnu loptu.

avatar
Nenadd
Monday, 19.11.2018
10:50

A i malo su pare pomogle

avatar
Oldboy
Tuesday, 20.11.2018
16:33