Grizmanova greška života - Hoće li ga sada mrzeti svi?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.06.2018.
13:03
Izvor: Sportske.net

Način na koji je sve uradio ostavio je gorak ukus, plus način na koji je to saopštio. Navijači Atletika nisu srećni...

EPA-EFE/ROBERT GHEMENT
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Povezane vesti

Antoan Grizman je odluku objavio u dokumentarcu poput Lebrona Džejmsa, što je izazvalo prezir u fudbalskom svetu.

Mnogi smatraju da on nije tako veliki igrač da bi na taj način objavljivao odluke, plus veruju da je prekršio reč.

Grizman je prvo izdao ljude koji su mu bili menadžeri od malih nogu, i to pred dogovoreni transfer, postavio je sestru za menadžera kako bi ona uzela proviziju, Onda se dogovorio sa Barsom i na kraju ostao u Atletiku.

Ako mislite da su navijači "Jorgandžija" impresionirani, nisu. Naime, ankete su pokazale da većina njih veruje da su mu pare bile jedino važne, da je suludo to što će zarađivati 20 miliona po sezoni, da misli da je veći od kluba, što je za navijače greh.

"Ostao je jer smo ga platili više, već je bio igrač Barselone i trebalo je da ode. Neka se ne poziva na ljubav prema klubu, da je tako, nikad ne bi obećao ništa drugom klubu", tvrde oni najverniji navijači.

Oni su ga izviždali i izvređali na slavlju povodom osvajanja LE, a i sada kažu da isto misle, da je Grizman zaslužio uvrede jer jednostavno nije govorio istinu.

Što se Barselone tiče, još su šokirani, dogovor je postignut zimus, a kako će "Kamp Nou" dočekati Grizmana nije teško zamisliti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Armani
Thursday, 21.06.2018
11:36

Upravu su navijaci atletika a ako grizmann nije veci od atletika zasto su plakali i molili toliko mu digli platu sta je on vrijedan toga od njega se pravi ronalda i messija a nije im ni blizu! Neko ce reci da sam lud ali za barsu se nije moglo nista bolje desiti nego odlazak neymara i nedolazak grizmanna sjelo 222 miliona i 100 miliona ostalo u kasi...a uz messija i suareza koji su top imamo 2 mlada igraca koji ce biti ako Bog da u narednim godinama u uzim izborima za zl.loptu Kutinjo i Dembele!

avatar
stevan_vasic90
Thursday, 21.06.2018
01:46

To sam i ja rekao. Lojalnost je kad uopste ni ne razmisljas o odlasku. A on ne samo da je razmisljao, vec se skoro dogovorio sa Barcelonom... i onda je ostao samo zato jer mu je Atletico ponudio vecu platu. Prilicno ljigav momak.

avatar
jv
Wednesday, 20.06.2018
13:53

Fudbaleri su radnici koji igraju za platu, i Grizman je jedan od njih. Nema tu ljubavi, izuzetak je jedan od stotinu ili hiljadu, zato se i zove izuzetak. Grizman je sebi isposlovao ogromnu platu i to je i bio cilj. Nije on dete kluba da mu nešto duguje, ovo je zakon ponude i potražnje. Kada je došao igrao je za premalu platu, sada će za preveliku. U Španiji treba ukinuti otkupne klauzule, da bi klubovi bili u ravnopravnoj poziciji sa igračima i klubovima izvan Španije. Tada bi ATM uzeo 150M za Grizmana i ne bi pristao na ovakva ucene.

avatar
_Goran_
Wednesday, 20.06.2018
13:23

Mogu misliti kako je vama, posle 100 i vise tekstova kako je potpisao za Barselonu.

avatar
Star Black
Wednesday, 20.06.2018
13:13

Nacin na koji je saopstio odluku je, blago receno, sraman... Pokazao je elementarno nepostovanje prema Atletico Madrid-u koje sad pokusava da pravda "ljubavlju"... Ako "voli" Atletico, onda je prostim potezom trebalo da odj**e Barselonu i da se ne dovodi u pitanje njegov transfer... Po mom misljenju, ovo je samo bio potez nezrelog coveka koji je hteo vecu platu... A plata i ljubav prema klubu nemaju dodirnih tacaka... Etxeberria je odigrao poslednje dve sezone za Bilbao bez kinte...