Grizman šokirao PSŽ, ovo su tri opcije za Nejmara!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 11.07.2019.
11:01
Izvor: Sportske.net

Sada je jasno da su pregovaračke pozicije Parižana znatno oslabljene.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Španski "El Pais" je danas otkrio neke detalje letnje sage oko Nejmara.

Naime, PSŽ želi da ga se reši i to više nije tajna. Leonardo smatra da bi njegovim odlaskom, u centar projekta bio postavljen Mbape kome bi bila ponuđena ogromna plata, da produži ugovor koji ističe 2022.

Parižani su se nadali da bi Real mogao da odvede Brazilca, ali nije bilo odgovora, jednostavno Zidan ga ne želi u timu, a i Nejmar hoće da se vrati u Barsu.

To je oslabilo pregovaračku poziciju francuskog šampiona, sada im je jasno da maksimalno mogu da uzmu od 180 do 200 miliona za "Neja" i to u slučaju da prihvate nekog igrača u zamenu.

Inače, PSŽ je probao da ubedi Grizmana da se preseli u Pariz, odnosno da odbije Barselonu, kojoj bi onda mnogo lakše prodao Nejmara, ali ih je zahtev igrača Atletika šokirao. Naime, Francuz je tražio 35 miliona evra po sezoni, "El Pais" piše da je to praktično bio način da im kaže da nije zainteresovan.

U ovom trenutku, PSŽ bi odmah prihvatio 100 miliona evra i Kutinja za Nejmara, ali Barselona nema novac.

Najrealnija varijanta bi bila da se uz Kutinja, u Pariz preseli i Rakitić, međutim Valverde ne želi da ga se odrekne, a i Hrvat neće iz Katalonije.

Na drugoj strani, Leonardo nije oduševljen mogućnošću da dobije u paketu Dembelea, sa kojim je Tuhel radio u Dortmundu. Talentovani napadač ima problem sa ponašanjem, ali i povredama, u Parizu veruju da je njegova cena nerealna u odnosu na ono što je pokazao u poslednje dve sezone.

Dakle, tri su solucije, da PSŽ spusti cenu i proda Nejmara za 150 miliona evra, plus bonuse, bez igrača u ponudi, da uzmu novac i Kutinja, ili da na kraju Kutinjo i Dembele budu deo trejda u koji ne bi bio uključen novac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dača
Thursday, 11.07.2019
19:42

Barsa trenutno izgleda kao da joj u upravi sedi trio VVV. Jedino oni mogu tako glupe transfere da naprave.

avatar
Misosesic
Thursday, 11.07.2019
17:00

Kutinjo i Dembele za Nejmara,Barsa iz greške u grešku.

avatar
magister
Thursday, 11.07.2019
16:28

Kutinjo + Dembele je dobro za obe strane. PSG trenutno gubi u marketingu, ali dobija u kompaktnosti snazi tima. Kad bi se PSG odlučio na nekakav postojan stoperski par, bez nekog glamura - mislim da bi sa tim napadom Mbape Kavani Dembele, uz dodatak Kutinja kao glavnog plejmejkera, postao mnogo ozbiljniji takmičarski tim u LŠ. S druge strane Barselona bi imala neverovatan napad, a kako bi ih uskladila, to bi se videlo.

avatar
Liga BBVA
Thursday, 11.07.2019
13:46

Stvarno sam šokiran šta im je tražio sa obzirom da je PSG san svih fudbalera. Svi koji su došli tamo su došli pre svega što im je velika čast biti deo PSG-a, zbog karijere, gladni uspeha, željni vrhunskog fudbala, a novac... potpuno nebitan, ako im nešto plate dobro je, ako ne igraće za slavu, to je više nego dovoljno. A ovaj da se tako ponaša, neverovatno. :D

avatar
Thursday, 11.07.2019
12:38

kakve igračine na slici

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 11.07.2019
11:50

Hahaha ovim raspadima je ladno valverde ostao na klupi, kakav klub bez karaktera, lik je uspeo da prokocka dva puta 3 gola prednosti za dve godine i to od klubova koji imaju status prokletih i takav ih jos uvek vodi

avatar
Jasminn
Thursday, 11.07.2019
18:46

Gdje se gasis?
De preskoci jedan naslov da napises kako niko pojma nema (jedino ti imas) svi najgori, klub plastika bla bla bla. Zar toliko patis sto MU ide slabo?
E da mi je tebe vidjeti. Koliko si ti uspjesan u zivotu.

avatar
A.C.M.
Friday, 12.07.2019
01:56

Polupao si lončiće. To da je Valverde najgori trener današnjice pišu neki navijači Barse i neki neutralni ljubitelji fudbala, a hejteri u pokušaju poput tebe to ni slučajno ne bi smeli da napišu - kriv je nesposobni Messi koji je upropastio Barsu i Argentinsku reprezentaciju. Brzo to ispravi... :D

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 11.07.2019
11:12

Pa kada mogu toliko da placaju ovu prevaru Nejmara sto i nebi Grizmana?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 11.07.2019
11:11

Nejmar je dugo godina bio meta Pereza ali je u poslednje vreme svojim ponasanjem i povredama prestao biti meta kluba

avatar
JC\'90
Thursday, 11.07.2019
11:06

Dembele plus Rakitic ili Umtiti. Najrealnija opcija