Grizman saopštio odluku, Jović ne brine, pet ponuda na stolu?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 30.03.2019.
09:02
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je Francuz prelomio, Srbinova sudbina indirektno vezana za napadača Atletika, ali Ramadani drži stvari pod kontrolom...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Španski mediji i dalje tvrde da je Antoan Grizman blizu Barselone i da će sa godinu dana zakašnjenja obući dres Katalonaca.

Navodno i igrači pritiskaju klub da dovede Francuza koji košta 120 miliona evra.

"Ne mogu da zamislim Atletiko bez Grizmana", rekao je Simeone, ali će biti nemoćan ako Francuz bude želeo da ode. Neki izvori navode da je on već odluku saopštio klubu i da želi u Barsu, a nekadašnji igrač PSŽ, Žerom Roten kaže da je to gotov posao, mada su isto pričali i pre godinu dana.

Sa druge strane, Barselona odmerava opcije, već su rekli da zavisi od trenera i finansija, ali ako ne budu uspeli da se dokopaju De Lihta, ostaće im novac za veliki transfer.

U tom slučaju otpada Luka Jović, ali njegov agent Ramadani je bio u Madridu, na talonu je osim Srbina i Miralem Pjanić.

Čeka se Bajern, međutim, kako se saznaje, Ramadani će obići i Italiju, gde tri kluba žele da pregovaraju oko Jovića. Prvi je Inter, ako proda Ikardija, drugi Milan koji će se osloboditi Kutronea i traži partnera za Pjonteka, a treći, što je novina, Napoli.

Naime, Mertens će verovatno u Kinu, Anćeloti je tražio pojačanja, Jović se uklapa u plan ulaganja Napolitanaca koji bi da zadrže najbolje igrače, ali da dovedu nekolicinu mlađih i da na taj način pokušaju da skinu Juve sa trona.

Videćemo šta će od svega biti na kraju, ali Jović zaista ne mora da brine, biće jedan od najtraženijih igrača narednog leta i imaće najmanje pet ponuda da pređe u veći klub i jaču ligu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Z
Saturday, 30.03.2019
17:37

I dalje pricam da je Bajern najbolja ekipa za njega...Podmladjuju tim, upoznat je sa ligom, Bajern je gigant i najverovatnije ce zadrzati Kovaca, Jovicevog bivseg trenera

avatar
Mirjevac
Saturday, 30.03.2019
23:16

Sta da radi u Bajern, da sedi na klupi i da gleda kako Levandovski igra? Zar u je to prerspektiva da sa svoje 22 godine da sedi i da gleda kako igra jedan igrac od 32 godine?

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 30.03.2019
14:38

Za ovih godinu ipo dana, od kad je eksplodirao vi ste ga preseli bar u deset klubova, a sto je najgore mislim da decku ni na kraj svesti nije transfer.
Ima kraj Bundes lige, bori se za mesto koje vodi u LS, igra zavrsnicu LE, najmanje sto moze da uradi za klub koji ga vratio na "mapu fudbala" je da bude koncentrisan i da maksimum.

A od gore pomenutih klubova najbolja opcija je Milan, ako se dokopaju LS.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 30.03.2019
20:06

Milan vec ima prvog napadaca koji je perspektivan kao i Jovic, kako mogu obojica?

avatar
rademan
Saturday, 30.03.2019
12:52

Ako Atletiko proda Grizmana neka kupi Jovica

avatar
Oldboy
Saturday, 30.03.2019
12:20

Jović u Inter bi bio san

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 30.03.2019
11:30

Ako ne dodje Depaj (a ne vidim zasto ne bi dosao), bas bih voleo da dodje Jovic.