Grizman opet na ceni, ima tri ponude, mame ga legendarnom "sedmicom"?

Autor: Milovan Longinov
utorak 24.03.2020.
08:30
Izvor: Sportske.net

Da li će Antoan Grizman napustiti Barselonu posle samo godinu dana?

Foto: AP Photo/G.Garin
Foto: AP Photo/G.Garin

Povezane vesti

Da se on pita, tako nešto ne dolazi u obzir, jer smatra da može mnogo da pruži, iako prema mišljenju mnogih još uvek nije opravdao očekivanja.

S druge strane, Barsa cilja i Nejmara i Lautara Martineza, u napadu je gužva i sigurno neće biti mesta za sve, još i kada se vrate Luis Suarez i Osman Dembele, a tu su još i Martin Brajtvajt i Ansu Fati...

Francuski i engleski mediji danas prenose da su za Grizmana zainteresovani PSŽ, Arsenal i Mančester Junajted.

PSŽ nije prvi put u priči sa Grizmanom, on bi bio zamena upravo za Nejmara, ali može da igra i na poziciji drugog napadača.

Mančester Junajted odavno juri Grizmana, pokušavao je da ga ubedi još i Žoze Murinjo, a sada ga mame legendarnom "sedmicom", koju su svojevremeno nosili Džordž Best, Erik Kantona, Dejvid Bekam, Kristijano Ronaldo, a sada se slobodna pošto je Aleksis Sančez u Interu. Nije tajna da je Grizmanu broj 7 zaštitni znak kao Kristijanu Ronaldu, jer ga godinama nosi u reprezentaciji, a nosio je i u Atletiko Madridu. Letos nije stigao da je uzme, pošto je Filipe Kutinjo vlasnik iste napustio klub u smiraj prelaznog roka.

Arsenal ima najmanje šanse da ga dovede, ali oni moraju da traže potencijalnu zamenu za Obamejanga, koji gleda ka Barseloni i Interu.

Kako stoje stvari, Grizman će biti tema u medijima u domenu spekulacija, teško da će Barsa pristati da ga pusti posle samo godinu dana, ali je onda logično da bira samo između Nejmara ili Martineza, jer mesta neće biti za sve...

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 24.03.2020
15:53

Sjecam se kada je sve dogovorio sa MANU i propao je transfer radi one Atletikove zabrane, sada je prava prilika. Bio bi on odlicno pojacanje jer moze vise pozicija da pokrije ali samo ako bi ga pustili po nekoj razumnoj cijeni. Ne moze reci da je u nekoj formi ali mislim da ga uopste ne koriste na pravi nacin kao i Coutinha. On moze mnogo vise ali ne na krilu, vec kao spic ili iza spica.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 24.03.2020
15:38

Sad kad nema sporta i sedimo kuci po ceo dan zar nije logicno da brzo objavljujete komentare a ne posle par dana?

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 24.03.2020
11:42

Precenjen igrac

avatar
mrancic
Tuesday, 24.03.2020
10:21

Taj nikako u Junajted.Zezao nas kao malu decu.