Griliš slupan, Medison nedodirljiv, Pogba otpisan, Junajted će srušiti klupski rekord!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 30.03.2020.
10:34
Izvor: Sportske.net

Našli su ono što im treba, realizacija neće biti laka, ali ovo je igrač koji bi se idealno uklopio sa Brunom Fernandešom...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Više niko nema dilemu da će Pol Pogba, ovako ili onako napustiti Junajted. Juventus nudi trampe, ali ne Dibalu kako se pričalo, i sigurno je da će Solskjer tražiti novog vezistu koga bi upario sa Brunom Fernandešom.

Griliš je incidentom ovog vikenda upropastio svoje šanse, slupao se kolima vraćajući se sa žurke, pijan, priča se da u Junajtedu smatraju da ga je teško kontrolisati.

Medisona Lester neće pustiti, a u prvi plan je izbio Saul Nigez. Naime, on ima devetogodišnji ugovor sa Atletikom, klauzula je 150 miliona evra, ne igra tako dobro kao što je bio slučaj nekih prethodnih sezona i čini se da bi Atletiko mogao da ga pusti.

Čak, Junajted verovatno ne bi morao da plati klauzulu, ali bi transfer bio veći od Pogbinog i Megvajerovog, što bi značilo novi klupski rekord za "Đavole".

Inače, Saul je ovaj ugovor sa Atletikom potpisao 2017. međutim od tada se situacija promenila, više nije nezamenjiv. Osim veziste, Solskjer pokušava da završi transfer iskusnog Godina kako bi pojačao odbranu, a "Đavoli" ne kriju da će učiniti sve da dobiju trku za Džejdona Sanča.

Kazino baner


Deo sredstava za transfer mogao bi da bude skupljen, osim od prodaje Pogbe, odlaskom De Hee, a nekolicina igrača poput Lingarda, Pereire bi takođe trebalo da bude prodata, kako bi se otvorio prostor za veće plate pridošlica...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Tuesday, 31.03.2020
20:42

Kad ode De gea stizu i trofeji ,po meni naj gori golman poslije Bosnica otkad navijam za Junajted,budite uvjereni da u toku cjele sezone necemo primiti ni 20 golova jer za to nece biti ni sansi ,ovaj nas unisti stojeci na liniji.

avatar
RocknRolla
Monday, 30.03.2020
20:56

Sanco je u poslednjem intervju rekao kako ne bi ostao imun na poziv Liverpula i da je to tim koji jako postuje i koji ima najveci prostor za napredak od svih svetskih klubova. Mislim da stara klonjara nema sanse ako Liverpul udje u trku.

avatar
The Red Army
Tuesday, 31.03.2020
19:08

Ako ne prodate salaha ili manea pisi propalo slobodno, ne postoji teoretska sansa da dovedete sanca ako pomenuti dvojac ostane u klubu

avatar
GloryUnited
Monday, 30.03.2020
17:25

Ova cijena za Saula je previse, ako ga kupe onda su stvarno skrenuli sa kursa, usmjerite se na sanca, i vernera, i kraj price za ljeto....

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 30.03.2020
13:43

Saul bi bio fenomenalna zamjena, bas te 3 pozicije u timu i trebamo. Ali nisam siguran koliko je dobra ideja oko Godina, mator je. I ako je prehodnih godina bio u top5 stopera, mislim da ga je Simeone pustio s razlogom. Ako ne moze da igra u Interu, kako da igra kod nas... DDG sigurno ostaje a Henderson mora jos mnogo pure da bi bio na njegovom nivou.

avatar
Nemanjici
Monday, 30.03.2020
11:38
avatar
xman
Monday, 30.03.2020
11:31

Najveca greska Junajteda bi bila prodaja De Hee..taj covjek im je pola tima i dzaba im sva pojacanja ako on ode

avatar
Benz9
Monday, 30.03.2020
13:18

Do augusta bi se složio sa tobom, ali sad nikako... Na De Gei se vidi da je došlo do zasićenja i da mu je potreban novi izazov, a u Hendersonu imaju više nego kvalitetnu zamjenu... Prije ove krize bi njegov transfer išao preko Kepinog, ali poslije ovoga, mislim da mogu izvući 50-ak mil za njega... A za te pare mogu kupiti malog Belingema, koji će za 2 godine biti zvijer na sredini...

avatar
NikkiCFC
Monday, 30.03.2020
14:54

Rupa, sta pricas ti? U ocajnoj formi je vec 3 godine.