Granovskaja uverena, ne želi reprizu slučaja Hadson-Odoi!

Autor: Stefan Matić
petak 03.05.2019.
20:38
Izvor: Sportske.net

Engleski vezni igrač bio ponajbolji igrač Čelsija u sudaru sa Ajntrahtom.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti


Klub iz Londona je potpuno dominirao u drugom poluvremenu pomenutog duela, postoji mala žal za još nekim datim golom koji bi posao na "Stamford Bridžu" učinio daleko lakšim.

Jedan od najboljih igrača koje je Sari sinoć odabrao je bez premca Ruben Loftus-Čik, dvadesettrogodišnji vezni igrač je pored odlične partije zabeležio i asistenciju za Pedra.

Svima nam je dobro poznat komplikovani slučaj sa Kalumom Hadson-Odoijem koji i dalje odbija da potpiše novi ugovor sa "Plavcima", engleski tinejdžer želi garanciju standardne minutaže sledećih sezona na "Bridžu".

Kako bi izbegli reprizu pomenutog slučaja čelnici Čelsija gledaju da potpišu novi dugoročni ugovor sa Loftus-Čikom, Englezu trenutni ugovor ističe za dve godine.

Loftus-Cik Loftus Cik Loftus-Cheek

Veznjak u poslednje vreme dobija sve više i više poverenje Sarija, videćemo da li će to biti dovoljni da veže svoju sudbinu za London i "Plavce" u narednom peridu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ceks_FC_Chelsea
Saturday, 04.05.2019
11:37

Valjda su uvideli vise na svoje greske i nece ih vise praviti nego odmah daj dugorocni ugovor sa klauzolom da klub ako zeli moze da produzi jos godinu dana i onda smo sigurni

avatar
damjan89
Friday, 03.05.2019
23:43

Strasan igrac, ne znam sto ne igra standardno, Celsi dominira u Evropi sa omladincima, treba prikljuciti sto vise maldih fudbalera, Ampudu, Loftus Cik i Odoi su buducnost kluba...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 03.05.2019
21:43

On ce biti i te kako nasa snaga u godinama koje dolaze!