Granovskaja pisala gazdi Abramoviču: "Nemoj da padneš u nesvest, ali..."

Autor: Vladimir Stojanović
petak 16.11.2018.
09:31
Izvor: Sportske.net

Nova otkrića, mejl koji je uputila Marina Granovskaja vezan je za veliku pobedu Čelsija u prelaznom roku, ali i neverovatne provizije za agente...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Ponovo Kante, ponovo otkrića vezana za njegov transfer.

Hakeri su čak "provalili" mejl koji je Marina Granovskaja poslala gazdi Abramoviču pred transfer Francuza u Čelsi.

Naime, tada najbolji igrač lige i šampion sa Lesterom, sjajni Kante, kako rekosmo najomiljeniji fudbaler svake svlačionice je imao ponudu Parižana. Ali, njegovi agenti nisu bili zadovoljni jer po zakonu, provizija menadžera ne može u Francuskoj da bude više od 10%.

U Engleskoj taj limit ne postoji, pa su njegovi zastupnici, Gregori Daka i Abdelkarim Dua uzeli zajedno 12 miliona evra. Inače, Čelsi je platio transfer Lesteru sada "smešnih" 38.5 miliona evra.

A evo šta je napisala Granovskaja Abramoviču.

"Nemoj da padneš u nesvest, evo kolika je provizija njegovih agenata", napomenula je desna ruka ruskog tajkuna, ali se Čelsi odlučio da plati sve troškove i nije pogrešio.

Kante je osvojio PL, prošle godine i kup, PSŽ nije odustajao od njega, ali Čelsi nije želeo da ga pusti ni za 100 miliona.

"Plavci" su inače u nevolji, preti im dvogodišnja suspenzija transfera, zbog toga što su na svaki način varali UEFA, kada je u pitanju dovođenje maloletnika.


Oni su takođe optuženi da su prisiljavali pomenutog Kantea na finansijsku prevaru, ali je on odbio takvu vrstu ugovora i pokazao o kakvom se čoveku radi.


FIFA je najavila istragu, ali napomenimo još jednom, ako ne nađu konkretne dokaze, saznanja "Fudbal liksa" s obzirom na način na koji su dobavljena, hakerskom krađom, ne mogu da budu dokaz na sudu i to je najveća nada Čelsija da će se izvući.

Nisu samo oni u pitanju, mediji najavljuju da je još nekoliko klubova PL takođe pod istragom zbog sličnih stvari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 16.11.2018
19:25

Tako im i treba

avatar
Peđa3
Friday, 16.11.2018
12:47

Pozadina ovoga je politička eskalacija odnosa između Engleske i Rusije.

avatar
NikkiCFC
Friday, 16.11.2018
11:08

Nije to nista strasno, s obzirom na cenu Kante je doveden dzabe. Danas je to normalno pa za Barklija smo pored 15m dali jos 7m za agente. Lukaku, Pogba i Sancez su kostali Junajted preko 50m za agente. Sto se tice ove istrage, to je bilo pre 5,6 godina o tome se vec vodila istraga i nisu mogli nista da nadju ovo je opet ista to otvoreno jer je u UK lov na vestice tj ruse. To je geopoliticka situacija i Roman je samo zrtva. Zato ce da nas iznerviraju, napravicemo superligu pa onda neka vide sta ce bez najboljih!

avatar
Carina_11303
Friday, 16.11.2018
10:39

To će biti dobra stvar, pogotovo sa Sarijem kao trenerom. Istina, to će nas dobrano ograničitiu borbi za trofeje ali će onda morati da pruži šansu mlađim fudbalerima i onima koje imamo na raspolaganju. Vratiti Bačuaija, kupiti ponovo Torgana Azara i dovesti desnog beka. Ostalo će nekako da se ispegla. To sve u januaru i mirni smo.

avatar
Friday, 16.11.2018
10:38

Kad vidis tekst vezano za Celzi znas da je kovta sigurca 1.45 Vladimir.....

avatar
Friday, 16.11.2018
10:37

Ovi se okomili na Celzi,daj saraj malao hvataj se Junajteda ima materijala sigurno da budu izbaceni u Englesku ligu 3