Građanski rat u Mančesteru oko Portugalca!

Autor: Stefan Matić
petak 13.09.2019.
11:59
Izvor: Sportske.net

Da li je na pomolu novi transfer od sto miliona evra.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Benfika je pokazala u poslednje vreme da ima oko kada je u pitanju procena a zatim i naplata talenta. Poslednji dokaz toga jeste transfer Žoao Feliksa u redove Atletiko Madrida, "jorgandžije" su morale da isplate 120 miliona evra za mladog Portugalca. Feliks je odigrao tek jednu seniorsku sezonu u portugalskom timu.

Sada je, po pisanju engleskih medija, na redu novi bum iz redova tima iz Lisabona. Florentino Luis je nova 'zlatna koka' za tim sa "La Luža".

Dvadesetogodišnjak je debitova za seniorski tim februara ove godine, ali već kreću priče oko prelaska u Premijer ligu. Dva tima koja se najčešće pominju su Mančester Junajted i Mančester Siti. Mladi vezni igrač već ima titule sa svojom reprezentacijom u mlađim selekcijama, a to što dolazi iz Benfike samo pridodaje na ceni.

Luisa već upoređuju sa Pogbom i Kantea po stilu igranja. Ima dobru tehniku s obzirom da je pre Benfike igrao futsal, a zna i da uputi šut sa distance. U svom ugovoru ima klauzulu od 100 miliona evra, giganti iz Mančestera procenju da ga mogu dovesti i za manje. Cena Portugalca će ići samo na gore ako nastavi sa odličnim partijama, a posebno ako se još neki bogati klub zainteresuje za njega.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bidza i Tridza
Friday, 13.09.2019
14:55

Види се да је доста борбен и упоран,на Погбу једино због фризуре подсећа.