"Građanin" odlazi na Pirineje?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 20.08.2018.
17:36
Izvor: Sportske.net

Pep ga šalje u domovinu.

mancity.com
mancity.com

Povezane vesti

Betis ima ogromne ambicije ove sezone jer će pored Primere igrati i u Ligi Evrope.

Sudeći po potezima na transfer marketu pred početak šampionata, mnogi su predviđali da bi "Zeleni" mogli čak i da se umešaju u borbu za Ligu šampiona.

Ipak, nije dobro počelo - Levante im je u Sevilji održao fudbalski čas pod nazivom "Kako se izvodi kontranapad", pa su na kraju ubedljivo izgubili sa 3:0.

Izgleda da je to upalilo alarm među čelne ljude Andalužana, pa su se okrenuli ka Ostvrvu gde su se zagledali u Oleksandra Zinčenka.

Ukrajinac više nije u prvim planovima Pepa Gvardiole, pa Siti nema ništa protiv da Zinčenko napusti klub.

On je odbio transfer u Vulverhempton, a sada su njegove opcije Betis, ali i Đirona, filijala "Građana".

Odluku će doneti klub iz Mančestera, ali se na kraju pita polivalentni fudbaler.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Monday, 20.08.2018
17:39

Mora ici da igra, 21 godina, veznjak a tu su Foden i Diaz, mladji i vise se uklapaju u sistem. Sada kada je levo Mendi i moze da ga pokrije Danilo pa i Delf koji je to odlicno radio Zincenko nece dobijati sansu ni na nestandardnim pozicijama tako da mora da ide.

avatar
james sawyer
Monday, 20.08.2018
18:45

stvarno je steta sto nema mesta za njega u timu , mozda sledece sezone ukoliko delph ode pa da zinchenko bude rezerva mendiju , na levom beku se odlicno snalazio kad god je igrao

avatar
Agent Provocateur
Monday, 20.08.2018
23:18

Pazi on ako ode i ako odigra strasnu sezonu negde nece to proci nezapazeno ali od oka moze da se kaze da City gradi tim gde Zincenko nece imati sta da trazi. Ovi klinci, Foden i Diaz, jedan od njih ce biti opasno dobar, koliko to ostaje da se vidi a jedan ce biti tipa Bojan Krkic veciti talenat ali Zincenko, mozda stabilna prva postava nekog tima tipa sredina tabele nemacka ili francuska ili tako nesto.