Gotovo, Vilijan uskoro u novom klubu!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 13.08.2020.
15:56
Izvor: Sportske.net

Čeka se još samo slika sa novim dresom.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Napustio je redove Čelsija Vilijan nakon sedam godina, tražio je od "Plavaca" trogodišnji ugovor, ali uprava kluba sa "Stamford Bridža" ima takvu politiku poslovanja da igračima starijim od 30 godina ne nudi dugoročne saradnje.

Doneta je odluka da se dve strane rastanu, Brazilac se emotivnim pismom oprostio o kluba i navijača, ali izgleda da neće morati daleko da se seli.

Kao što je najavljeno, on karijeru nastavlja u redovima Arsenala.

Sve veći broj medija sa Ostrva prenosi da će Vilijan u narednih 48 sati biti predstavljen kao novo pojačanje "Tobdžija".

Spekuliše se da su mu "Guneri" za razliku od Čelsija i zainteresovane Barselone ponudili trogodišnji ugovor sa dobrim uslovima i da je to presudilo.

Videćemo kako će navijači Čelsija prihvatiti njegovu odluku da nakon sedam godina na "Bridžu" obuče dres gradskog rivala.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Friday, 14.08.2020
10:37

Iz šupljeg u prazno.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 13.08.2020
23:33

Pedro za Williana gospodin ispao mogao je i on otici u neki Engleski klub ali najverovatnije to ce biti Roma a ne Tottenham Arsenal Junajted ili neko slican.Jaci dojam i pecat je ostavio Pedro od Williana jer je davao vise golova i asistirao a Willian samo trkac obican gore dole i to je to malo je znao probit predriblat i to je to ne kazem da je Willian los igrac itekako je jos uvjek upotrebljiv ali da bacis rukavicu u lice klubu koji ti i dalje je davao kakav takav ugovor i odes kod Arsenala totalno nepotrebno ali zna se da covjek hoce da ima sto duzi boravak u Britaniji da bi dobio stalne papire kasnije pasos jer vjerovatno ga strah da zivi nazad u Brazilu posle zavrsetka karjere jer ako potrosi pare od fudbala ne gine mu opet favela neka ko i njegovoj porodici.

avatar
ixyco96
Thursday, 13.08.2020
20:52

itekako vazna vest za nas koje vesti citamo na Barisnoj stranici -.-'

avatar
Provokator
Thursday, 13.08.2020
17:37

Gotovo ili uskoro?