Gotovo, vezista stiže u Madrid!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 02.06.2019.
16:16
Izvor: Sportske.net

Transfer je dogovoren, poznate su i brojke.

EPA-EFE/ANTONIO BAT
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Povezane vesti

Kako prenose mediji u Španiji i Turskoj, Atletiko Madrid je dogovorio transfer talentovanog makedonskog veziste Eljifa Elmasa u svoje redove.

Reprezentativac Severne Makedonije nastupa za turski Fenerbahče, imao je sjajnu sezonu u Turskoj, iako se klub iz Istanbula nije proslavio, Elmas je bio pravo otkrovenje.

Veliki broj klubova je pokazao interesovanje za bivšeg fudbalera Rabotničkog, koji je i Fener stigao za 180 hiljada evra pre dve godine.

Ima samo 19 godina, karijeru će nastaviti u španskoj prestonici, a Atletiko će za njegove usluge izdvojiti 14 miliona evra.

Fenerbahče je pristao na tu cifru, pregovori između igrača i kluba su u završnoj fazi, te se uskoro očekuje i zvanična potvrda kluba sa "Vanda Metropolitano" stadiona.

Elmasa su pratili i Inter, Borusija Dortmund, Mančester siti, Totenhem, pa čak i Real Madrid, imao je otpusnu klauzulu od 20 miliona evra u ugovoru, ali je uprava "Kolćonerosa" bila brza i konkretna, te su obezbedili potpis talentovanog veziste.

On će tako postati drugo pojačanje "Jorgandžija" ovog leta, kako je opremu kluba iz Madrida već zadužio iskusni štoper Felipe, koji je u Atletiko stigao iz Porta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke