Gotovo! Velšanin u Juventusu, ovo su brojke!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 13.01.2019.
10:03
Izvor: Sportske.net

Prošao preglede, otpale sve kombinacije, prvo pojačanje italijanskog šampiona...

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Više nema nikakve dileme, Aron Remzi je igrač Juventusa. "Bjankoneri" će do kraja januara pokušati da ubede Arsenal da ga pusti šest meseci ranije, ali "Guneri" su ispostavili velike zahteve, pa je u ovom trenutku to malo verovatno.

Velšanin je obavio lekarske preglede u Londonu u prisustvu Juventusovih lekara, potvrđeno je da će uz bonuse biti, posle Ronalda najplaćeniji igrač Juventusa.

Naime, njegova osnovna plata je 6.5 miliona evra, što je manje od Dibale, ali ima pola miliona ako odigra 50% mečeva i još milion i po, ako odigra 70% utakmica.

Provizija je 9 miliona evra, gotovo duplo manja nego kada je Emre Džan kao slobodan igrač prošlo leto stigao iz Liverpula.

Mnogi su podeljeni oko toga koliko će značiti Juventusu, ali pretpostavlja se da će kapiten Arsenala biti zamena za Kediru, da će doprineti da vezni red bude efikasniji, a da će povrede biti prošlost, tačnije da u Juventusu imaju mnogo bolje lekare i sistem rada nego u Arsenalu.

"Nedisciplinovan je, to je njegov najveći problem u igri, ali to se u Italiji, pogotovo kod trenera kao Alegri brzo ispravi. Videli smo mnogo puta da za razliku od ostalih italijanskih klubova Juve zna sa fudbalerima iz PL, Evra je samo jedan od primera", kaže Paolo Di Kanio.

Remzi će inače potpisati ugovor na pet godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vojin denic
Sunday, 13.01.2019
13:57

Bolje da ga puste i ovako nista posebno nije igrao u zadnje vreme a tek sada nece nista da pokaze.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 13.01.2019
13:19

Znači ako bude standardan imaće 8,5m?!

avatar
Mangus
Sunday, 13.01.2019
12:12

Samo jedan fudbaler u poslednjih 5 godina kolko sam video nije uspeo da se kompletno uklopi u juventusov sistem a to je alves. Ostali su procvetali, mnogi nisu ponovili igre koje su pruzali y juventusu

avatar
MarioJ
Sunday, 13.01.2019
12:07

Uopšte me nije oduševio ovaj transfer. Remzi nikada nije bio jedan od najboljih veznjaka u Engleskoj, njegova karijera je obilježena konstantnim povredama i promjenama u formi. I da bude najplaćeniji igrač odmah iza Ronalda to je apsurd. Pjanić je za njega Zidan. Po meni bolja opcija je bio Fabregas.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 13.01.2019
11:53

I Pogba i (narocito) Tevez su dobri primeri. Kako moze Remzi da bude zamena za Kediru? Pre ce biti da ce doci do odredjenih modifikacija:-D