Gotovo, urugvajska kolonija u Madridu sve brojnija, Arsenal na potezu!

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.10.2020.
15:45
Izvor: Sportske.net

Više nema dileme.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Kako je i najavljeno, Lukas Toreira je novo pojačanje madridskog Atletika.

Urugvajac dolazi na pozajmicu iz Arsenala sa pravom otkupa, odavno nije u planovima Mikela Artete, pisalo se ovog leta da čitav jedan mesec nisu imali nikakav kontakt.

Danas je odradio lekarske preglede i obavio sve formalnosti, ali Atletiko čeka odlazak jednog fudbalera kako bi ga i zvanično predstavio kao pojačanja, nadaju se odlascima Ektora Erere i Lemara.

Dakle, vezista manje za Artetu i još jedan Urugvajac na "Vanda Metropolitano" stadionu, hoće li Himenez, Suarez i Toreira dočekati još jednog zemljaka?

Što se tiče Arsenala oni će do kraja pijace najverovatnije prodati i Kolašinca Leverkuzenu, nadaju se da bi Genduzi mogao u Marsej, a sve to kako bi se napravila matematika za angažovanje Husema Auara iz Olimpik Liona.

Poslednje informacije su da je prvi čovek francuskog kluba Žan-Mišel Ola spreman da smanji zahteve za njegove usluge na oko 50 miliona evra.

Baner 5


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 03.10.2020
20:05

Igrac po Simeoneoj mjeri, vjerujem da ce se odmah ukopiti i da ce biti sjajan, Arsenal ocigledno nije ni svjestan kakvog je igraca pustio

avatar
England
Saturday, 03.10.2020
18:35

Zasto Arsenal ne trazi Lemara u razmenu za Toreiru nije mi jasno. Lemar je super igrac samo sto se ne uklapa u Colov sistem a u Arsenalu bi se sigurno uklopio.

avatar
BlagoMeniOpetJA
Sunday, 04.10.2020
21:59

jer imaju onog malog saku na toj strani i buljuk krilnih igraca. treba neko ko ce sredinu da poveze. toreira je odlican al se nije uklopio + mu nisu vjerovali treneri, steta...