Gotovo! Transfer dana u Kini - Tražili Naingolana, doveli Srbina!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.01.2018.
16:20
Izvor: Sportske.net

Iznenađujuća vest iz Kine, odlilčna za reprezentativca Srbije!

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj od danas ima novi klub! I to šampionski!

Naime, prema informacijama iz Kine, iskusni vezista je potpisao ugovor sa Gvangžu Evergrandeom, najboljim klubom u najmnogoljudnijoj zemlji sveta!

Podsetimo, on se pre godinu dana iz Ajaksa preselio u kinesku Tjanđin Tedu, gde se odlično snašao, iako se njegov tim nije proslavio prošle sezone, osvojivši tek 13. mesto.

Ipak, njegove odlične igre nisu ostale neprimećene, reagovao je šampion, a posao je danas završen. Gudelj je potpisao ugovor na (nepune) dve godine, do kraja 2019.

Podsetimo, Gvangžu Evergrande se ove zime pominjao kao jedan od najzainteresovanijih klubova za Rađu Naingolana iz Rome, ali do realizacije, bar za sada, nije došlo.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 29.01.2018
12:24

Naravno, i Fejsa dolazi u obzir, ali, za pocetak (malu) prednost dajem Radoji.

avatar
Sunday, 28.01.2018
21:51

Kad bi Gudelj bio samo DMC, to bi u neku ruku bilo mozda jos i bolje jer bi upravo to i dalo onu odlucujucu prednost Jojicu u odnosu na Gudelja.

avatar
Sunday, 28.01.2018
18:20

Dmitrovic, Stojkovic, Rajkovic- Gajic, Basta, Ivanovic, Veljkovic, Spajic, nNastasic, Kolarov, Obradovic (Tosic)- Maksimovic, Jojic (Gudelj), Matic, Radoja- Zivkovic, Tadic, SMS, Ljajic, Sulejmani- Mitrovic, Prijovic, Jovic. Buduci da skoro sigurno nece putovati i Gajic i Basta (daj Boze da bar Milan ode), Ivanovic ce verovatno biti druga opcija za desnog beka, a onda se otvara mesto za Pejcinovica, Maksimovica ili Duska Tosica na stoperu. Gacinovic isto dolazi u obzir (da je ostala stara formacija, cak mozda i kao bek-krilo), u spicu mozda Skuletic, Pesic, Uros ili Stojiljko, medjutim, Jovicu bih dao prednost u odnosu na sve njih. Ono sto bih VOLEO je da nikako na SP ne vidim Rukavinu, Vukovica, Milivojevica i Kostica.

avatar
Sunday, 28.01.2018
17:34

Ocekujem borbu za SP izmedju njega i Jojica.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 28.01.2018
17:43

Matic, SMS, Milivojevic sigurni. Mozda i Fejsa?

avatar
Sunday, 28.01.2018
18:16

Ja sam Revolt, dovoljno sam ti rekao:-D Ne. Maksimovic i Radoja:-D Ne zelim da vidim Nikolu Maksimovica, Vukovica, St. Mitrovica, Rukavinu, Milivojevica i Kostica, svi ostali dolaze u obzir. JEDINO bih mozda mogao da podnesem da ide Nikola, ali, bolje da ni on ne ide.

avatar
Amar Zornic
Sunday, 28.01.2018
18:03

Nisu uopste ista pozicija, jojo je trenutno mnogo ofanzivniji bar mu je takva uloga u klubu