Gotovo stigao u Milan, uzeće idolovu "osmicu"! Kladionice nanjušile, sledeći je Srbin, u Humskoj na iglama!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 09.09.2020.
09:38
Izvor: Sportske.net

Milan doveo veliko pojačanje, ali izgleda da italijanski reprezentativac neće biti najskuplji transfer leta za "Rosonere".

EPA-EFE/CARMELO IMBESI
EPA-EFE/CARMELO IMBESI

Povezane vesti

Milan danas dobija veliko pojačanje, talentovani Sandro Tonali je na pregledima, pošto je Inter odustao od njega, pojavio se Milan, doskorašnji igrač Breše je odahnuo. Naime, veliki je navijač "Rosonera", uzeće "osmicu" svog idola Đenara Gatuza. Od Rina se razlikuje mnogo po igri, ali svejedno, simbolika postoji, trener Napolija je zvao Tonalija i ohrabrio ga da ode u Milan.

Što se tiče novih poteza, u klub je stigla ponuda za Paketu od Liona, što je iznenadilo Maldinija. On je računao da može da ponudi Brazilca Fiorentini, ali, ako Lion plati nešto više od 20 miliona evra, imaće novac za veliko pojačanje koje traži Pioli.

Naime, "Rosoneri" ne odustaju od Blekija Milenkovića, iako ga želi i Napoli, Milan je bliži, ako plati oko 40 miliona evra sa bonusima.

To nije malo, ali Milenković može da igra i beka i štopera, mnogo bi doprineo odbrani Piolija koji ga je zbog toga proglasio za prioritet.

Videćemo šta će biti od svega, nije tajna da je Ramadani razgovarao oko Milenkovića i Jovića sa Maldinijem, da pokušava da nađe sporazum za oba srpska reprezentativca, ali pitaju Fiorentina i Real.


baner

Zanimljivo, kladionice su smanjile kvotu za dolazak Milenkovića u Milan, izgleda da se nešto dešava, da će do kraja prelaznog roka sjajni defanzivac promeniti klub.

Partizan, pričali smo, čeka, njihov deo je, ako transfer bude 40 miliona, par miliona evra, odnosno 5% od prodaje momka iz Žarkova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 09.09.2020
14:01

Djanluidji Donaruma (Tatarusanu, Antonio Donaruma)- Orije (Kalabria), Milenkovic (Kjer, Musakio), Romanjoli (Gabia), Ernandez (Mikolenko)- Tonali (Kesi, Pobega), Benaser (Sumare)- Kijeza (Kastiljeho, Selemekers), Calhanoglu (Diaz, Maldini), Rebic (Leao)- Ibrahimovic (Kolombo).

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 09.09.2020
09:50

Zasto uporno pises za te procente, ne razumem?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 09.09.2020
09:43

Od malog se ocekuje da igri da novi Tonalitet:-D Sandro je kombinacija Gatuza i Pirla, Milenkovic ce uskoro postati Milankovic, bilo bi jako lepo kad bi to jednog dana postao i Sergej, a ne postoje procenti za Nikolu...

avatar
Momcilo Stojanovic
Wednesday, 09.09.2020
10:06

Mislim da je to trening kompenzacija,a postoji i pravilo da ako prelazi iz istog saveza u isti savez klubovi nemaju pravo na procente,tako da ako i SMS pređe u italijanski klub,sleduje samo trening kompenzacija,nisam siguran,ali sam tako nešto pročitao,koliko je tračno ne znam.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 09.09.2020
10:52

Znam da postoji, ali, to nisu procenti od naredne prodaje. Tacno je.