Gotovo, sleteo u Torino, svlačionica besna!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 28.06.2020.
09:03
Izvor: Sportske.net

Više nema nikakve dileme, videćemo ko je bio u pravu, ali je transfer izazvao dosta bure i nezadovoljstva.

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Artur će, kada prođe lekarske preglede tokom dana postati igrač Juventusa. Brazilac je stigao u Italiju, na kraju šampionata kreće njegova nova avantura, juče je u remiju u Vigu odigrao tek nekoliko minuta.

Sa dosta gorčine odlazi, najavljivan, makar od strane Mesija kao novi Ćavi, on je imao i dobrih trenutaka u Kataloniji, ali na kraju, klub ga je primorao da se preseli u Juventus.

Ko je Artur?

Brazilac ima mnogo prijatelja u svlačionici Barselone, pre svega jer je prijateljski raspoložen, došao je iz Porto Alegrea, iz Gremija, sa porodicom, živi sa majkom, ocem i bratom.

Odličan je prijatelj sa Nejmarom, Mesi ga je uvek hvalio, pa je to sada i razlog nezadovoljstva svlačionice u Barseloni. Naime, igrači ne mogu da shvate ovu trampu, Artur je sedam godina mlađi, a Pjanić će dobiti novac o kome je Brazilac u Barseloni mogao samo da sanja.

baner 8

Sada će u Juventusu zarađivati duplo više, to je bio i najveći motiv, uz jasnu poruku da mora da ode, da na kraju ipak promeni mišljenje i prihvati transfer. Nije mu se išlo, ma šta bude govorio u danima koji dolaze, priča se da ovo smatra kao korak unazad u karijeri.

"Kadena Ser" tvrdi da će Pjanić baš zbog Artura naići na hladan doček u svlačionici Barse. Bosanac je takođe otputovao noćas u Kataloniju, Artur vredi 75 miliona, Pjanić 65, pa će Juve doplatiti za ovaj transfer 10 miliona.

Ko je bolje prošao, vreme će pokazati, mnogi veruju da je Pjanić bolji igrač u ovom trenutku, ali da je Artur veći potencijal i da je Juventus uzeo mlađeg igrača koji tek treba da postane velika zvezda...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Sunday, 28.06.2020
12:40

Kao i u svim besmislenim transferima znamo ko će tu najbolje proći: Bartomeu & Co.

avatar
Jasminn
Sunday, 05.07.2020
17:35

Pa de ti care nadji bolji transfer. Pazi do 30.06 si tebao naci 70 mil.

avatar
mrgud10
Sunday, 28.06.2020
11:24

To je to ovo je kraj Barselone..dok svi iz uprave ne budu smenjeni..i dok se ovako bizarno glupi transferi prave, barsa nikad nece izgledati kao pre...

avatar
murjak
Sunday, 28.06.2020
10:14

Čudan mi je taj Artur, vidi se da ima ono nešto al da ne bi bio samo jedan od onih koji su trebali biti novi Ćavi..

avatar
No rules
Sunday, 28.06.2020
10:13

Italijani su maheri transfer politike. Barselona godinama srlja sa transferima. Pjanic jeste bolji igrac, ali ih Juventus nasankao samo tako, tesko da vrijedi 65 milki. Artur je potencijal i dokazace se u Italiji.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 28.06.2020
09:45

Meni je i dalje neshvativo da Pjanic moze toliko da vrijedi i da je tako mala razlika