Gotovo, Šalke proklinje Bosmana, Nojer dobio naslednika!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 22.12.2019.
18:41
Izvor: Sportske.net

Bajern se dogovorio sa talentovanim golmanom.

Epa/Ronald Wittek
Epa/Ronald Wittek

Povezane vesti

Još jedan sjajan potez Bavaraca, kako prenosi "Bild" dogovorili su se sa mladim golmanom Šalkea Aleksanderom Nibelom, koji će od narednog leta Gelsenkirhen zameniti Minhenom.

I to nije sve, Nibel u Bajern stiže kao slobodan igrač, kako mu na kraju tekuće sezone ističe ugovor sa ekipom sa "Veltins arene".

Ovaj 23-godišnji čuvar mreže je odbio da produži saradnju sa Šalkeom, a prihvatio je ponudu Bajerna, iako će biti rezerva Manuelu Nojeru.

Ipak, mladom Nibelu je predstavljen detaljan plan, on će dobijati priliku u dogovoru sa Nojerom, a onda će i potpuno zameniti prvog čuvara mreže nemačke reprezentacije, kada 33-godišnjak bude odlučio da je vreme da "okači rukavice o klin".

To bi trebalo da se dogodi leta 2023. godine, kako je Nojer blizu potpisivanja novog ugovora sa Bavarcima, koji će ga na "Alijanc areni" zadržati još tri i po godine, pa se pretpostavlja da će tada staviti tačku na svoju impresivnu karijeru.

Dodajmo i da je Šalke nastavio da gubi igrače zbog Bosmanovog pravila, svojevremeno su ostajali bez obeštećenja prilikom odlazaka Džoela Matipa (Liverpula), Romana Nojštatera (Fenerbahče), Kolašinca (Arsenal), Leona Gorecke (Bajern) i Maksa Mejera (Kristal Palas).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Monday, 23.12.2019
19:57

Sjajan transfer Bajerna,Nubel je vec sad u top 3 golmana u BL,a tek su mu 23 godine. Neuer mozda nije kao pre u najboljim danima ali je idalje klasa,ima vanserijske intervencije i ako ga zdravlje posluzi moze braniti jos 3 godine na visokom nivou. U zimskom prelaznom roku dovesti Sanea i Zijeha,ocekuje nas tezak dvomec u LS sa mladom i perspektivnom ekipom Celzija,koji ce se plus sigurno pojacati sada u januaru posle zabranjena 2 prelazna roka, Koman je dobro krilo ali nazalost staklene noge ime i ne moze se osloniti na njega do kraja sezone,Perisic nije top klasa, jedino Gnabri je u velikom usponu ali nedovoljan da se sa njim napadne LS.

avatar
Man united
Sunday, 22.12.2019
22:18

3 године да добија шансу на кашичицу пре него постане стандардан? Зашто је то пристао? Ваљда му је боље те 3 године да настави у Шалкеу.

avatar
Südkurve München
Sunday, 22.12.2019
19:49

Totalno losa politika Salkea, a mogli zaraditi pola miliojardi od tih transfera

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Sunday, 22.12.2019
20:56

Odvadi malo 😂 pola milijarde ne bi sada sa ovim ludim cjenama mogao da dobiješ za te igrače. Da su ti igrači u tom prelaznom roku kada su bili prodati imali još 2 godine ugovora npr Šalke bi mogao dobiti po 25 miliona za Matipa i Kolašinca, 30m za Meyera, 50 za Goretzku i za tog Nojštatera neka bude 15-20 (ne znam ko je igrač pa sam lupio cijenu). Neka bude oko 150 miliona za te igrače da su mogli zaraditi ali ni blizu 500 miliona