Gotovo, "Rosoneri" se odlučili, usrećiće trenera!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 30.06.2019.
13:57
Izvor: Sportske.net

Čini se da će ovo biti naredni potez Milana na transfer tržištu.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Dogovoren je transfer Radeta Krunića i pozajmica Tea Ernandeza iz madridskog Reala.

Šuška se da su na radaru kluba i Lukas Toreira iz Arsenala i Dani Sebaljos iz Reala, ali italijanski mediji prenose da je treći vezista ustvari prioritet uprave.

Naime, "Rosoneri" bi da usreće trenera Đampaola, pa su voljni da mu na raspolaganje stave Denisa Prata, belgijskog internacionalca sa kojim je sjajno sarađivao u Đenovi.

Đampaolo veruje da bi sa Pratom najbolje mogao da implementira svoju filozofiju na "San Siru", igrači bi se sa Belgijancem kao plejmejkerom lakše i brže adaptirali na novi sistem, a to je dovoljno za Milan da krene po njegov potpis.

Dorija bi se zadovoljila sa 25 miliona evra, što Milan, nakon odustajanja od Lige Evrope, može da priušti u ovom trenutku.

Dakle, čini se da je angažovanje Prata naredni potez Milana na transfer tržištu, deluje kao sasvim logičan potez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Sunday, 30.06.2019
15:01

Glupost, dodaju jos 20 i uzmu Sebaljosa

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 30.06.2019
14:01

Mediaset: Milan nudi dvogodisnju pozajmicu koja bi kostala između 5 i 8 miliona evra sa opcijom (Boze ti pomozi) kupovine za iznos između 32 i 35 miliona evra. Naravno, rec je o ponudi za Danija Sebaljosa, a Real zeli da ubaci i buy-back klauzulu. Cini se da su strane veoma blizu dogovora koji bi mogao da bude postignut u narednih nekoliko dana. Prema tome, ispada da im mi nudimo 40 za Sebaljosa pa ce doci ili za 5+35 (pozajmica plus otkup) ili za 8+32. Za Ernandeza kruzi prica da nudimo 2 miliona za pozajmicu i 18 za otkup koji bi bio obavezan. Drugim recima, njih dvojica bi nam dosla ili za 10 plus 50 ili za 7 plus 53. Denis je nekako vise plan B.