Gotovo! Rešena Pogbina sudbina, ovo je novi Junajted!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 28.12.2018.
08:49
Izvor: Sportske.net

Sve se promenilo u proteklih nekoliko dana, a odjednom klub kao da ima jasnu viziju onoga što će činiti...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, odlazak Murinja je sve promenio.

Naime, Ed Vudvord je saopštio Pogbi da od odlaska nema ništa, ni ove zime, ni na leto i da više ne može da traži opravdanje u treneru.

Naime, za Junajted je Pogba dragocen u igračkom, ali pre marketinškom smislu. On je posle odlaska trenera odigrao dva sjajna meča pod Solskjerom, ali to je tek početak.

"Kada igra ovako onda može da bude prevaga u svakom meču", kaže Nemanja Matić za mlađeg saigrača.

Junajted ima sledeći plan, okosnica tima u budućnosti biće Pogba, Marsijal, Rašford i Lingard, četvorica igrača koji dugo mogu da nose dres "Đavola".

Solskjer će verovatno dobiti štopera i možda još jednom ofanzivnog igrača, a videćemo hoće li uspeti da zadrži posao na leto, kada Junajted cilja Maksa Alegrija kome bi moglo da ponestane motiva u Juventusu. Jasno, Poketino je prva opcija, ali to će biti teška misija.

Vratimo se timu, Alderveireld je prva opcija za odbranu, ostaće Šo, Smoling je potpisao novi ugovor, videćemo hoće li Norvežanin uspeti da oporavi Aleksisa Sančeza i vrati ga u nekadašnju formu.

Vudvord je posle odlaska Murinja razgovarao pojedinačno sa igračima, od njih tražio maksimalnu podršku za novog trenera.

Situacija je drugačija, Vejn Runi kaže da je u kontaktu sa ljudima iz kluba, da su se sa Solskjerom i Majkom Filanom vratili osmesi i da budućnost izgleda izvesnije.

Rezultati će ipak biti merilo, a treba reći i da u ovom trenutku izazov, uz Marsijalov ugovor, ostaje i De Hea, Juventus mu nudi ugovor od 2020. kada će biti slobodan, ali Junajted smatra da će ogroman novac presuditi i da će po mnogima najbolji golman sveta ostati u klubu.

U svakom slučaju, okrenuli su stranu, koliko uspešno, ostaje da vidimo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
shocks
Friday, 28.12.2018
13:41

Najveci napredak u igri primjetio sam kada je u pitanju "gegen pressing" pogotovo je to bilo ocito protiv Cardifa, fenomenalna brzina oduzimanja lopte kod Hudersfilda je to bolje funkcionisalo tek u drugom poluvremenu. Drugi segment koji se poboljsao je cinjenica da je igra ka naprijed mnogo dinamicnija, tecnija bez preskakanja sredine terena. Lindelof i Johns takodjer igraju kao preporodjeni i prikljucuju se u fazi napada kad treba loptu visoko iznjeti i napraviti visak na sredini terena ali svakako ako gdje treba pojacanje to je stoper kojeg treba upariti sa Baily-em ukoliko ga Ole uspije vratiti iz mrtvih jer je on nas najkvalitetnij stoper bez obzira na sve. Sva ostala pojacanja bi samo nadogradilo klupu.

avatar
amigo999
Friday, 28.12.2018
13:14

Vratit ce se Murinjo:)

avatar
Doki Daki
Friday, 28.12.2018
12:46

Tvrdim da će posle nekog vremena da se vrati na staro, kad sa Murinjom nije funkcionisalo, sa ovim zelembaćem tek nema šanse. Sad igraju na o'ruk, a tako se ne može cele sezone. Ko ima kvalitet on pobedjuje i kad se manje trči.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 28.12.2018
12:43

Zanimljivi dani slede. Ole nije trener ali neki put ne moras ni biti, dovoljno je biti psiholog i pustiti ljude da rade svoj posao i usmeriti ih.

avatar
jv
Friday, 28.12.2018
11:16

Deluju dobro na terenu, bolje je nego kod Murinja, ali čekaju se velike utakmice, jedino protiv dobrog protivnika može da se vidi pravo stanje.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 28.12.2018
11:03

I da se vidi sa Fredom, Dali je pojacanje ili bacene pare. Stoper pod obavezno!

avatar
Amalainter
Friday, 28.12.2018
09:59

Za dve nedelje cete pisati kako se sve raspalo...

avatar
Jagger86
Friday, 28.12.2018
09:58

Za sad deluje sve pozitivno , vreme će pokazati u kom pravcu ide sve ovo . Uvek sam za varijantu da šansu dobije covek koji poznaje i voli United, a to je definitivno Solskjaer. Veliki problem su i dalje štoperi, i da dodje Aldervereild ,nije to kompletno. Dok klub ne formira štoperski tandem na nivou Rio - Vidić , sve će to biti rezultatski klimavo.

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 28.12.2018
10:20

Apsolutno potpisujem od reci do reci,ne bih nista ni dodao a ni oduzeo.

avatar
Rikardo Roča
Friday, 28.12.2018
11:27

Van Dajk,Kulibali,Varan,Umtiti, Laport,Skrinjar,Alderwild.... Ovi nabrojani mogu zameniti Rija i Vidica. Od ovih samo jw Alderwild dostupan, Ostali nisu,Mozds Kulibali i Skrinjar za 100,odnosno 80m.