Gotovo, Remzi ima novi klub!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 15.11.2018.
11:59
Izvor: Sportske.net

Velšanin izvesno napušta Arsenal, čini se da je poznato i gde će nastaviti karijeru.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

"Tobdžije" su digle ruke od Erona Remzija, nisu spremni da mu daju povišicu koju zaslužuje, pa će se radije odreći njegovih usluga, kako bi na leto imali više novca za angažovanje pojačanja po ukusu trenera Emerija.

Velšanin će tako nakon 10 godina napustiti klub iz Severnog Londona, veliki broj klubova pokazao je interesovanje za njegove usluge, ali u jednom veruju da su pobedili konkurenciju.

Kako prenose mediji iz Engleske, u minhenskom Bajernu tvrde da su postigli dogovor sa vezistom Arsenala.

Remzi je navodno pristao na njihove uslove, te je njegovm prelazak u Minhen maltene gotova stvar.

Očekuje se da Velšanin potpiše višegodišnji ugovor sa Bavarcima na kraju tekuće sezone.

Bajern će narednog leta pokušati da dovede veliki broj novih igrača, među glavnim željama kluba je i jedan srpski fudbaler, više o tome OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Thursday, 15.11.2018
14:33

Dobar posao Bajerna ako je ovo tacno, odlican igrac za rotiranje u veznom redu, Henes ce dati 200 miliona treneru za transfere na leto,plus ako se doda odlazak Robberya,Rafinhe i prodaja Mullera,Boatenga(Hummelsa), bice pravi remont ekipe. U odbrani bih doveo De Lighta i Pavarda to je nekih 100 miliona, u veznom stize Ramsey bez obestecenja i ostalih 100 moze se preusmeriti za top krilo kao sto je Dybala.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 15.11.2018
16:41

Predobri su to igraci za Bajern.

avatar
Karambol
Friday, 16.11.2018
01:01

Pa nije Bajern Spartak iz Trnave.. Sa Pavarom imaju usmeni dogovor, sada i sa Remzijem, De Liht nije nerealna meta, jedino Dibala ali Bajern ce mozda za njega poslati jednog igraca i 100 miliona evra kao ponudu.. shvatili su Henes i Rumenige da ako ne budu trosili Bajern ce zaostati za ostalim klubovima na Evropskoj sceni.

avatar
Brat Marchisio
Thursday, 15.11.2018
14:27

Greska Arsenala. Remzi izmislio loptu za sve ostale vezne igrace u timu, ne znam zasto su odustali od produzenja ugovora kad je i sam igrac bio za tu opciju. Ispade Arteta nesrecni legenda kluba, a igraci poput Vilsira, Remzija i Volkota najureni, koliko god da znaju da podbace, ljudi su ozbiljni fudbaleri koji su imali zaista dugacak period u klubu.

avatar
MixEr
Thursday, 15.11.2018
14:00

Koliko se sećam ovo je protivzakonito. Fudbaler ima pravo da pregovara sa drugim klubovima tek kad mu bude 6meseci do kraja ugovora. Ako bilo koji klub želi da ranije dogovori saradnju mora prvo da se dogovori sa klubom o visini obeštećenja pa tek onda sa igračem.

avatar
Man united
Thursday, 15.11.2018
18:24

Све је то тако на папиру. Ал ај ти докажи да су се договорили унапред.

avatar
Wizard08
Thursday, 15.11.2018
13:31

Pa da bajer ili marota(inter),inter znaci napada rabioa